Reggel 9 óra előtt már gyülekeztek a gyerekek és a szülők a soltszentimrei iskola udvarán, ahova kézfertőtlenítés után lehetett csak belépni.

-Hirdetés-

Végzősök kísérték helyükre az elsős diákokat, majd Dezső Győző köszöntötte a diákokat. Kovács Szilvia védőnő ismertette az elmaradt szűréseket, melyek hamarosan pótolva lesznek.

Képen Dezső Győző

Végzősök és a tanárok nevében Szabó Tünde köszöntötte a diákokat, legfőképp az elsősöket, akik ajándékot kaptak a 8. évfolyamtól.
Első osztályosok nagy kalandja Magyarné Gelencsér Edit tanító nénivel kezdődik, aki invitálta a csodavonatra a gyerekeket, ahol számok és betű birodalmával ismerkedhetnek meg.
Veres Niké leendő elsős tanuló Matos Maja: Elsős leszek versével készült az osztálytársainak és az iskola összes tanulójának.
Schantlné Farkas Julianna iskolaigazgató ismertette a 2020/2021-es tanév rendjét, új szabályait.

Schantlné Farkas Júlianna iskolaigazgató

Iskolába reggel 7:30 és 8:00 között kell megérkezni. A kapuban az iskola dolgozói kézfertőtlenítővel várják a gyerekeket.
Szünetekben a gyerekek nem mehetnek át más termébe beszélgetni, játszani folyosón, jó idő esetén udvaron lehet. Szellőztetésre minden osztályban lesz felelős, amire a tanárok különösen figyelni fognak.

Végül Markó Zsófia 8. osztályos tanuló Varró Dániel: Beszeptemberült kedves gyerekek című versét szavalta el, majd a Szózat zárta az ünnepélyes tanévnyitót.

T.M.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS