Idén elmarad a FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás – közleményben tájékoztatta az érdeklődőket Haszilló Ferenc polgármester. 

A tájékoztató az alábbiakban olvasható: 

-Hirdetés-

Kedves FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás látogatók, szervezésben közreműködők, résztvevők!
Kedves keceli lakosok!

Kecel Város Önkormányzata járványügyi szakmai szervezetek és a fesztivál szervezőegységeinek véleményét kikérve úgy döntött, hogy mindannyiunk egészsége érdekében idén nem rendezi meg legnagyobb eseményét, a közel 9000 fő látogatottságú FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítást. Helyszíneinken – 5 épület zárt tereiben – a résztvevők várható magas száma miatt nem tudnánk garantálni sem az egymástól való ajánlott távolságtartást, sem látogatóink, résztvevőink egészségi állapotának ellenőrzését és az ajánlott fertőtlenítéseket, melyekre részletes ajánlást kaptunk az operatív törzstől.

Rendezvényünk megszervezésében a keceli lakosokat képviselve közreműködnek az önkormányzat és intézményei – óvoda, iskola, művelődési ház, múzeum, sportcsarnok, idősek otthona, hivatal, stb. – dolgozói, civil szervezetek, közösségek tagjaiként vagy önkéntesként magas számban a veszélyeztetett korosztályba tartozók, valamint vendégeink, közreműködőink jelentős része is időskorú.

Hálásan köszönjük azon kiállítóink, árusítóink, szolgáltatóink érdeklődését és részvételi szándékról való jelzését, akik rendezvényünkön bemutatkozni és értékesíteni szándékoztak, de a fentiekre tekintettel meg kellett hoznunk ezt a nehéz és sokunk számára szomorú döntést. Kiállítóinkat és a szervezésben résztvevőket a napokban igyekszünk e közleményen túl, telefonon is értesíteni. Amennyiben kérdésük, közlésük van felénk, a rendezveny@kecel.hu vagy a 20/96-56-888 telefonszámon kapnak választ.

Rendezvényünk következő, várható időpontja: 2021. december 3-5.

Kecel, 2020. szeptember 3.
Haszilló Ferenc polgármester 

Fotó: Vira Archív 

MEGOSZTÁS