A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában az Akasztó a Lajosmizse együttesét fogadta.

-Hirdetés-

Az Akasztó szerette volna kárpótolni szurkolóit a múlt heti Szabadszállás elleni vereség után, míg a vendég Lajosmizse az első győzelmét szerette volna megszerezni. Dolgukat nehezítette, hogy két alapemberüket, Árva Zsoltot és Kiss Lászlót a múlt heti Soltvadkert elleni találkozó végén kiállították.

Jelenet a mérkőzésről

A találkozó első húsz percében jobbára tapogatózó játék folyt a pályán, a 21. percben azonban előnybe került az Akasztó. Geiger Roland remek passzára érkezett középen Márki Bence, aki közelről lőtt Házi kapujába (1-0). Lendületbe jött az Akasztó, a 25. percben Bányai Máté adott be, mely után a középen érkező Juhász lőtt fölé. Ezek után az eredmény az első félidőben már nem változott, így egygólos hazai előnnyel fordultak a csapatok.

Márki Bencének gratulálnak a társak

A második félidő első percében máris gólt szerezhetett volna az Akasztó: egy remek támadás végén Bányai Máté lőtt centikkel fölé. A 48. percben megfogyatkoztak a vendégek. Rapi Kristóf szabálytalankodott az elfutó Szabó Zsolttal szemben, mely után a játékvezető a vendégek játékosát kiállította, viszont a vendégek tíz emberrel sem adták fel. Igazán nagy lehetőséget nem is alakítottak ki, de azért el-el jutottak a hazai kapuig.

A 65. percben egy jobb oldali Szabó beadás után Juhász lőtt félfordulatból centikkel mellé. 5 percre rá Németh Tamás bal oldali beadása után megint Juhász került ziccerbe, de újra nem sikerült a kapuba találnia. A 75. percben újra Szabó adott be jobbról, mely után Juhász Tamás lövését védte Házi. Két percre rá közelről lőtt Szabó Zsolt mellé. A 80. percben újabb helyzetet hagytak ki a hazaiak, majd a 90. percben Juhász lőtt kapura, a végállomás megint Házi Imre volt.

A mérkőzésen végig jól játszó Vincze Dezsőt próbálja megállítani Bán Norbert

A találkozó után az Akasztó vezetőedzője Holczimmer Tamás így értékelt:

„A mai mérkőzésen megküzdöttünk az időjárással és egy kőkemény ellenféllel. Ismét azt tudom hangsúlyozni, hogy a csapatom férfiasan küzdött, de az egygólos győzelem ellenére ismét sok ziccert és helyzetet alakítottunk ki, amik sajnos kihasználatlanul maradtak. Megint magunknak tettük nehézzé a találkozót. Sokkal több volt ebben a mérkőzésben gólok számában és játékban is. De megint benne maradt két-három gól a csapatban. Az okát nem tudom, de a lényeg az, hogy nyert a csapat és megvan a három pont, ennek örülünk. Gratulálok az ellenfélnek, jól küzdöttek.„

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS