A megyei III. osztályban szereplő Kecel FC II. csapata a bajnokság 4. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A szeptember 12-én lejátszott találkozó alkalmával a keceliek a Balotaszállás FC együttesét látták vendégül.

-Hirdetés-

A keceli csapat taktikus játékkal nyert nagy küzdelemben 2-0-ra (1-0): Gerstner – Prucser Zs., Csányi (Vancsics), Hugyecz (Prucser J.), Vágó, Kovács N. (Császár), Ficsór, Sipos (Filus), Gébl, Orcsik, Varga F. (Szabadi).

A találkozó kiválóan indult a hazaiaknak, mert már az 1. percben vezetést szereztek Kovács Norbert révén, aki egy kiválóan eltalált lövéssel a kapu jobb oldalába lőtte a labdát. A továbbiakban is adódtak még Kovács Norbert előtt nagy gólszerzési lehetőségek, de ezeket nem sikerült értékesítenie. A keceliek szervezetten játszottak, több helyzetet alakítottak ki, miközben a balotaszállásiaknak nem nagyon volt kapura veszélyes támadása. A második félidő 51. percében a keceli csapatból Orcsik Norbert reklamálásért megkapta második sárga lapját és így a kiállítás sorsára jutott. Meglepő módon az emberhátrány nem mutatkozott meg a játék képén, mert a keceliek nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel focizva esetenként még fölényben is játszottak. A 68. percben Vancsics János adott nagyszerű labdát Sipos Jenőnek és utóbbi a ziccert gólra váltotta (2-0). A második hazai találattal eldőlt a mérkőzés. Az utolsó percekben volt még gólszerzési lehetősége a vendégeknek, de a nagyot küzdő keceli csapatból mindig volt valaki, aki az utolsó pillanatban menteni tudott.

Kovács Norbert (zöld mezben a labdával) lőtte a hazaiak első gólját és több helyzete is volt a mérkőzésen

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. csapatának edzője:

-A játékban nagyon sokat javult az előző fordulókhoz képest a csapat, ami jelentős szerepet játszott abban, hogy ma nyerni tudtunk. Ki kell emelnem az akarati tényezőket is, hiszen minden labdáért nagyot küzdöttünk. Elmondtam a fiúknak, hogy mi csak akkor tudunk bárki ellen eredményesen játszani, ha egymásért küzdünk és kitesszük szívünket, lelkünket a pályára. A terveink között az első öt hely valamelyikének megszerzése szerepel, de a céljaink eléréshez a maihoz hasonló hozzáállás kell. Ki kell emelnem, hogy a kiállítás után talán még jobban játszottunk, mint előtte. Ma egy jó csapatot győztünk le és ebből a játékból építkezve kell a továbbiakban is szerepelnünk.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS