A megyei harmadosztályú bajnokság közép csoportjának 4. fordulójában az Akasztó FC második együttese a Bócsát látta vendégül szeptember 12-én.

-Hirdetés-

A találkozó esélyesének egyértelműen a hazaiak számítottak. Ennek szellemében végül 7-2-es győzelmet aratott az Akasztó.

A mérkőzés 15. percében Szrenkó István szabadrúgása után lőtt fél fordulatból Palla Lajos a Bócsai kapuba 1-0. A 32. percben egy jobb oldali beadás után közelről Lázár Zsolt helyezte a lasztit a kapuba 2-0.

Szrenkó István labdával

Három perc múlva szépítettek a vendégek. Varga Tibor futott el a bal szélen védőjét lerázva, majd a kimozduló Váczi mellett lőtt a hazai kapu bal oldalába 2-1. A 39. percben szintén jobbról adtak be a hazaiak mely után a menteni igyekvő Tápai Attila, a vendégek játékosa a saját kapujába juttatta a labdát 3-1. Így kétgólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a felek.

Varga Tibor gólja

A második félidőben is jobbára a hazaiak akarata érvényesült. A 61. percben egy a büntetőterületen belüli vendég kezezés után 11-eshez jutottak az Akasztóiak. A megítélt büntetőt magabiztosan Podmaniczki Dénes értékesítette 4-1. A 69. percben újabb hazai gólnak örülhettek a kilátogató szurkolók. Supka Alexander egy indítás után szép mozdulattal juttatta a labdát a kapus mellett-felett a vendég hálóba 5-1.

Supka Alexander kétszer volt eredményes a találkozón

A 74. percben egy precíz jobb oldali beadás után Lázár Zsolt szerzett újabb gólt ezzel már 6-1 volt az állás. A 80. percben pedig Supka Alexander is megszerezte második gólját a mérkőzésen 7-1. A vendégek viszont ezek után sem adták fel a csereként beálló Lendvai Ruben egy szép támadás végén lőtt gólt 7-2.

A találkozóról elmondható, hogy a jobb csapat győzött. A vendégek pedig tisztességgel helytálltak, hiszen a két góljukon kívül még szerezhettek volna többet is ha jobban ki tudják használni helyzeteiket.

Podmaniczki Dénes és Péter-Szabó Zsolt

A találkozó után a Bócsa játékos-edzője Péter-Szabó Zsolt elmondta: „Szorosabb eredményre számítottunk. Sajnos egyszerűen nem jön ki a lépés nekünk. Az Akasztó nagyon jól játszott meg is érdemelték a győzelmet. Mi megyünk tovább és tesszük a dolgunkat. A mai találkozón is megvoltak a helyzeteink. Sajnos meccsről-meccsre nem tudjuk belőni a ziccereinket. Gratulálunk az Akasztónak.”

Tóth János a hazai Akasztó vezetőedzője boldogan nyilatkozott a mérkőzés után: „Azt játszottuk, amit a meccs előtt megbeszéltünk. Jöttek a gólok. Úgy gondolom, hogy ma a csapat nagyon higgadtan játszott és mindenki a maximális tudását nyújtotta. Gratulálok az ellenfélnek is. Szimpatikus, sportszerű csapat voltak.”

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)