A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója Az Év Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Tűzoltója” címet adományozta Sára Péter szolgálatparancsnoknak, a Keceli Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tűzoltójának.

-Hirdetés-

Sára Péter 24 éve a keceli tűzoltóság tagja. A tűzoltóság, az egyesület, a köztestület életében aktív szerepet vállal. Segíti az ifjúsági utánpótlás eredményes szakmai nevelését Kecelen.

Irányításával többször nyertek, illetve eredményesen szerepeltek területi és országos versenyeken.

Többször volt jelentősebb káreseteknél tűzoltásvezető. Tevékenységét parancsnoka is többször elismerte dicsérettel, jutalommal

– olvashatjuk a méltatást a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

„Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy idén én érdemelhettem ki ezt a rangos díjat, örülök, hogy értékelik a munkámat. A kitüntetést Baján vehettem át 2020. szeptember11-én a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltó állománygyűlésének alkalmával. Dr. Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át nekem elismerésként az emléklapot és a Szent Flórián plakettet.
Az ünnepségen velem együtt jelen volt Kecelről Travnik János tűzoltó parancsnok és Fejes György az Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke is” 

– nyilatkozta hírportálunknak Sára Péter.

-Varga Eszter-

MEGOSZTÁS