A korábbinál is súlyosabb járványhelyzet van kibontakozóban, a gazdasági helyzet is lényegesen nehezebb, mint tavasszal, a vállalkozásoknak a tartalékai is jobban elfogytak, mint tavasszal.

-Hirdetés-

Ebben a pandémiás helyzetben különösen nem mindegy, hogy a Magyar Nemzeti Bank milyen döntéseket fog hozni, inflációval, kamatokkal, egyebekkel összefüggésben, éppen ezért a döntések meghozatala előtt – most már negyedévente – felmérést készít a vállalkozások gazdasági helyzetéről.

A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény adta keretek között néhány olyan kérdés megválaszolásában szeretnék együttműködésüket kérni, amelyek segítenek pontosabb képet alkotni a koronavírus vállalkozására gyakorolt hatásairól.

Kérjük, segítsék munkájukat azzal, hogy kitöltik az MNB honlapján az alábbi hivatkozáson elérhető kérdőívet 2020. szeptember30-ig. A kitöltés mintegy 20 percet vesz igénybe.

A KÉRDŐÍV IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ!

Az adatszolgáltatás nem kötelező, az abban való részvétel önkéntes. A válaszadás név nélkül történik (anonim). A kérdőív nem tartalmaz a vállalat azonosítására alkalmas kérdéseket. Az adatgyűjtés statisztikai célból történik. A válaszokat összesítve dolgozzák fel, amelyekből egyedi adatokat nem tartalmazó elemzéseket kívánnak készíteni. Amennyiben a felmérés kapcsán kérdésük merülne fel, az MNB illetékes munkatársai készséggel állnak rendelkezésre a vallalatifelmeres@mnb.hu e-mail címen keresztül.

MEGOSZTÁS