A barátságtalan, hideg, zord időjárásra készítsük fel a szervezetünket, salaktalanítsunk és igyunk gyógyteát! Nem csak az immunrendszerünk fogja meghálálni, de pár felesleges kilótól is megszabadulhatunk.

Végezzünk őszi nagytakarítást szervezetünkben!

-Hirdetés-

A csalánlevél és diófalevél a két legelterjedtebb gyógynövény, ha tisztításról van szó. Ajánlott fogyasztásuk: 4-6 hétig váltogatva, 1-1 csészével reggelente.

A bükki füvesember egy kivételes méregtelenítő, salaktalanító hatású keverékteát is összeállított azoknak, akik tisztítókúrába szeretnének fogni. E csalánleveles teakeverék, a tisztító tea. A keverék igen sokrétű, mivel több gyógynövény jótékony hatása adódik össze benne.

A csalánleveles teakeverék diófalevelet, fekete ribizlit, csalánlevelet, bodzavirágot, galagonya virágos ágvéget, tejoltó galaj hajtást, és kis ezerjófű hajtást tartalmaz, melyek támogatják legfontosabb méregtelenítő szerveink működését.

A tea az egész szervezetünket méregteleníti, javítja a vese működését, tisztítja az ereket, a vért, a nyirokrendszert, kiváló epe- és májtisztító hatással rendelkezik, ezáltal javítja az emésztésünket is.

Az ősz egy kicsit a befelé fordulásról is szól. Számvetést készítünk az évünkről, megvalósult és meg nem valósult céljainkról. Élvezzük ki a szép őszi időt, sétáljunk nagyokat, és az elménkben is tegyünk rendet.

-sokszinuvidek-