Október 10-én szombaton a Kunfehértó együttese volt a vendége az Akasztó FC második számú gárdájának.

A vendég Kunfehértó több bravúros eredményt is elért már az idei szezonban, így a találkozó előtt nehéz mérkőzésre számítottak a hazaiak. Az Akasztó tett arról már az első játékrészben, hogy a találkozó ne legyen nehéz. Magabiztosan 9-1-re győzött a hazai Akasztó FC II.

-Hirdetés-

Már a 6. percben vezetést szerzetek a hazaiak: Váczi Szabolcs kirúgása után Palla Lajos futotta le a védőit, majd a kijövő kapus mellett elegánsan passzolt a középen érkező Suhajda Gergelyhez, aki közelről besegítette a labdát a kapuba (1-0). A 15. percben Palla Lajos szerzett labdát a bal szélen, majd precíz beadására újra Suhajda Gergely érkezett, aki középről újra a vendég kapuba helyezte a labdát (2-0).

A 21. percben Szrenkó István továbbította a labdát a bal szélen érkező Palla Lajoshoz, aki újra remekül adta be a labdát középre, ahol most Supka Alexander érkezett és fejjel szerzett gólt (3-0). A 28. percben Supka Alexander lövését védte a vendégek hálóőre, majd a kipattanót egy csel után Palla Lajos vágta a vendégek hálójába (4-0). A 38. percben szépített a vendég Kunfehértó. Délczeg Dusán jobb oldali beadása után Grácz Roland fejjel vette be a hazaiak kapuját (4-1). A 44. percben Gubán Dániel elfutása után adott be középre, ahol érkezett Palla Lajos és fejjel újra négygólossá tette a hazai előnyt (5-1).

A 54. percben Palla Lajos verte meg védőjét a jobb oldalon, majd beadása után Suhajda Gergely megszerezte saját maga harmadik, míg csapata hatodik gólját (6-1). A 67. percben Szrenkó István indította Palla Lajost, aki a kijövő kapus mellett higgadtan gurított a vendég hálóba (7-1). Három perc múlva a csereként beálló Biber Tamás gyakorlatilag lemásolta Palla harmadik gólját, a labda újra a vendég hálót zörgette meg (8-1) és még mindig nem volt vége. A 90. percben Lázár Zsolt is betalált, amivel kialakult a 9-1-es végeredmény.

A találkozót magabiztosan és jól játszva nyerte meg a hazai csapat.

Suhajda Gergely háromszor volt eredményes

A mérkőzés után a hazaiak vezetőedzője Tóth János nyilatkozott portálunknak:

– Nagyon készültünk a mérkőzésre, hiszen tudtuk, hogy egy nagyon jó játékerőt képviselő együttest fogadunk majd, akik már idáig is bebizonyították, hogy náluk erősebb csapatokat is képesek megverni. Tudtuk, hogy nehéz lesz. A csütörtöki edzésen úgy készültünk, hogy a széleken fogjuk őket megverni, erre is gyakoroltunk. Ez be is jött, hiszen góljaink többségét pont így szereztük, hogy a széleken indultunk meg és adtuk be középre a labdákat. Nem gondoltuk, hogy ekkora arányú győzelmet fogunk aratni, de bíztunk benne, hogy azért lesz különbség közte. Az, hogy ez végül 9-1 lett, az köszönhető a fiúknak. Nagyon jól betartották az utasításokat, lelkesen és nagyon keményen odatették magukat. Gratulálok az ellenfél csapatának is. Egy jó és masszív együttest ismerhettünk meg bennük. Még nagyon sok csapatnak fognak meglepetést okozni, ma ellenünk ez nem sikerült. És persze gratulálok a csapatomnak is ehhez a meggyőző sikerhez.

-Beniczki Dávid-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS