A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában a Kecel Senior FC gárdája hazai környezetben fogadta a Csengőd SE csapatát október 11-én. A gólokban gazdag és fordulatos találkozó 8 gólt és hazai győzelmet hozott.

Kecel Senior FC – Csengőd SE 5-3 (2-3)

A Kecel Senior FC csapata
-Hirdetés-

Kecel Senior FC: Majer – Orcsik, Lajkó, Kolompár, Csehi (dr. Almási), Dordevic, Bús Gy., Tóth A. (Szabó L.), Verebélyi, Falus (Juhász L.), Csík.
Edző: Bús Csaba

A Csengőd SE csapata

Csengőd SE: Pintér – Láng (Kovács D.), Kiss S., Szekszárdi, Houimli, Mészáros (Szabad), Szűcs, Czere (Hegedűs), Pukansky, Szli, Karf (Bálint).
Edző: Szabad Zoltán

A mérkőzés első félidejében a vendégek játszottak jobban és Szűcs Balázs, valamint Pukansky Zoltán góljaival már a 14. percben 0-2 volt az állás. A 29. percben Dordevic Dejan szépített (1-2), de egy védelmi hibából a 34. percben Szűcs Balázs újabb gólt lőtt a csengődieknek (1-3).

A félidő vége előtt egy szép egyéni akció végén Kolompár György talált a kapuba (2-3), amivel visszahozta a mérkőzésbe a kecelieket. A második félidőben Pintér Tibor kapus hibái is kellettek ahhoz, hogy meg tudja fordatani a mérkőzés állását a hazai gárda.

Nagy egyéni hibák után szerzett gólt Dordevic Dejan (3-3), majd mintegy 35 méterről szabadrúgásból a 75. percben Verebélyi Tibor (4-3). A 79. percben Verebélyi Tibor csúsztatott bele fejjel egy előreívelt labdába, ami után a hálóban kötött ki a játékszer (5-3). A második félidőben nyújtott jobb teljesítményének köszönhetően és a védelmi hibákat kihasználva tudott nyerni ezen a napon a keceli gárda.

Juhász László – Kecel Senior FC játékosa:

– Két pont nélküli, egyforma képességű csapat lépett pályára a mai napon. Mindkét gárda nagyon lelkesen focizott és küzdött azért, hogy nyerjen a mai találkozón. A csengődiek a mérkőzés elején nagyon megleptek bennünket és három gólt is szereztek. Az egyéni hibákból a második félidőre már kevesebb volt a csapatunknál és fegyelmezettebben játszottunk, ami meghozta az eredményt. Fordulópontot jelentett, hogy a szünet után ki tudtunk egyenlíteni és szerencsés körülmények között is szereztünk gólokat. Megpróbálunk előrébb lépni a tabellán, de vérmes reményeink nincsenek, számunkra már az is siker lenne, ha 2-3 csapat előtt végeznénk.

Szabad Zoltán – Csengőd SE edzője:

– Jól kezdtük a találkozót és az első félidőben már 2-0-ea is vezettünk. Ekkor sajnos megsérült a középpályán meghatározó játékosunknak számító Mészáros Attila, akit emiatt le is kellett cserélni. Sajnos nem tudtuk őt megfelelően pótolni és átjáróház lett a középpályánk. Nincsenek minőségi cseréink, ami mellett a második félidőben el is fáradtunk és szerencsétlen gólokat kaptunk. A mérkőzésen Pintér Tibor személyében a tartalék kapusunk védett, aki még az ősszel nem szerepelt a csapatban. Ezen a mérkőzésen most semmi nem sikerült nekünk, így meg tudták fordítani a találkozó állását a hazaiak. Gratulálok a kecelieknek a győzelemhez és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban. Nulláról kezdtük a labdarúgás újraindítását Csengődön Szabó Bélával közösen, és még az út elején járunk. Szerencsére létszámban megvagyunk minden mérkőzésen, dolgozunk tovább, leszűrjük a tanulságokat és úgy gondolom, hogy egyre jobbak leszünk.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (53 db kép)
MEGOSZTÁS