A Tündérkör Alapítvány anyagi forrást gyűjt annak érdekében, hogy minél több élelmiszert vehessenek az ünnepekre a rászoruló gyermekeknek.

-Hirdetés-

Tóth Ferenc, az Alapítvány elnöke ennek érdekében létrehozta a ll. LégFuti eseményt, amely tulajdonképpen egy országos online komplex jótékonysági futás.

A nevezésekből befolyt összeg 100 %-ából élelmiszert fognak vásárolni, melyet a 16 év alatti, rászoruló és sérült gyermekekkel rendelkező családoknak osztanak ki. Természetesen mindezt az ünnepek előtt.

Az ország minden szegletéből özönlenek nevezések a Sportgálára, melyről minden információt megtalálsz a facebookon vagy az alapítvány oldalán.

Hatalmas az összefogás! Sokan csak segíteni szeretnék az elesett gyermekeket és azért neveznek. Vannak akik kőkemény sportteljesítménnyel is hozzájárulnak az Alapítvány célkitűzéseihez a nevezés mellett. Minden egyes nevezés 2000 forintot jelent az alapítvány által patronál gyermekeknek.

Természetesen nemcsak futással hanem bármilyen mozgással nevezhet bárki. A minimális kikötés a 15 perc sport. Az esemény már szeptember 10-e óta tart, egészen december 1-ig.

CSAK 15 PERC MOZGÁS AZ OTTHONODBAN ÉS MÁRIS TIÉD A CSODÁLATOS ÉRMEK EGYIKE. RÁADÁSUL MINDEN NEVEZÉSSEL TÁMOGATOD A GYERMEKEKET.

Két csodálatos érem közül választhat a nevező, de dönthet úgy is akár, hogy mindkettőért ringbe száll. Érdemes tehát a ll. LégFuti eseményt megkeresni a Tündérkör Alapítvány Facebook oldalán és informálódni.

MEGOSZTÁS