A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában a Kecel FC II. csapata hazai környezetben fogadta a Kaskantyúi FSE csapatát. A mérkőzésen 7 gól esett és hazai győzelem született.

Kecel FC II. – Kaskantyúi FSE 5-2 (3-0)

A Kecel FC II. csapata
-Hirdetés-

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser Zs., Doszpod T., Hugyecz (Filus N.), Császár (Liska), Prucser J. (Szabadi), Kovács N., Ficsór, Sipos, Gébl, Orcsik (Doszpod F.).
Edző: Doszpod Ferenc

A Kaskantyúi FSE csapata

Kaskantyúi FSE: Kovács N. – Biloscsuk (Völcsei), Varga Sz., Farkas D., Győrfi, Jóvér, Molnár D., Pop (Hleba), Tóth J., Vagja J., Lucza.
Edző: Virág Tibor

Az első félidőben a keceliek voltak nagy mezőnyfölényben és több veszélyes támadást vezettek. A hazaiak ebben a játékrészben Sipos Jenő, Pop Nicolae öngóljával és Doszpod Tamás góljával 3-0-ás előnyre tettek szert, de a helyzetek alapján nagyobb különbség is lehetett volna a csapatok között. A második félidőben nagyon bátran kezdett el focizni a Kaskantyú és a 47. percben Farkas Dávid találatával szépítettek (3-1). Ezt követően két védelmi hibát kihasználva a keceliek előbb Prucser Zsolt (4-1), majd Kovács Norbert góljával (5-1) tovább növelték előnyüket. A kaskantyúiak második találatát a 77. percben ismét Farkas Dávid szerezte. Az erősebb játékerőt képviselő keceliek magabiztos játékkal nyertek.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. edzője:

-Egy közepes iramú, baráti hangulatú mérkőzést játszottunk a kaskantyúiak ellen. Helyenként jó játékot nyújtva sikerült 5 gólt szereznünk, de nagyon sajnálom, hogy két elkerülhető gólt kaptunk. A mérkőzés az első félidőben dőlt el, amikor akár 5-6 góllal is vezethettünk volna. Gratulálok a kaskantyúiaknak is a jó játékukhoz és további sok sikert kívánok nekik. Szeretnénk az élmezőnyben végezni, de most egy nagyon nehéz sorozatunk következik, mert utazunk Kunfehértóra, majd fogadjuk a Császártöltést és Soltvadkertre látogatunk. Az elkövetkezendő három mérkőzés eredményei döntően fogják befolyásolni, hogy az ősszel milyen helyen zárjuk a bajnokságot.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE edzője:

-A mai napon a jobb játékosállománnyal rendelkező erősebb csapat nyert. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Úgy gondolom, hogy a körülményekhez képest tisztességgel helytálltunk, mert sok sérültünk, valamint munkahelyi és egyéb elfoglaltság miatt több hiányzónk volt. Most ennyi különbség volt a két gárda között, de majd a következő fordulóban hazai pályán megpróbálunk javítani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS