A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a Kecel FC csapata hazai környezetben fogadta a Bácsalmási PVSE együttesét. A november 1-jén lejátszott találkozó nagy csatát hozott és hazai győzelemmel zárult.

-Hirdetés-

A Kecel FC gárdája ezen a napon 2-1-re (1-0) győzte le ellenfelét: Gerner – Vata, Torma (Doszpod/Sendula P.), Patai B., László, Willy, Sibalin, Brindza, Sendula J., Csáki, Herczeg (Patai G.).

A Kecel FC csapata

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, amely során kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt. A kecelieknek voltak veszélyesebb támadásaik, amelyek során a 33. percben egyéni akció után 20 méterről Patai Balázs lőtt nagy gólt a bal felső sarokba (1-0).

A második félidő jól kezdődött a hazaiak számára, mert az 50. percben egy szép akció végén Csáki Róbert lövése után pattant ki a kapusról a labda, amelyet Sibalin Dániel passzolt a kapuba (2-0).

A kétgólos hátrányban mindent egy lapra feltéve támadott a bácsalmási együttes és teljesen beszorította a kapuja elé a hazaiakat. Nagy erőkkel őrizte előnyét a keceli együttes és amikor a védők nem tudtak menteni, jött Gerner Dániel a kapus, aki több nagy bravúrt is bemutatott.

A vendégek a szépítő találatukat a 79. percben szerezték egy szabadrúgás után kialakult helyzetből. A nagyot küzdő keceliek ezzel a győzelmükkel a 10. helyen állnak a tabellán 12 ponttal.

Kis Péter – Kecel FC edzője:
-Nagyon örülök, hogy ez a régóta várt győzelmünk ma megszületett. Igen küzdelmes mérkőzést játszottunk és különösen az utolsó fél órában kellett nagyon odatenniük magukat a fiúknak. Úgy gondolom, hogy 60 percig mi voltunk fölényben és ebben az időszakban rúgtunk is két gólt. A találkozó utolsó harmadában a Bácsalmás nagyon feljavult, de a sok előreívelt labdájukból csak egy alkalommal tudtak gondot okozni. Az őszi teljesítményünket nézve a Szabadszállás elleni mérkőzésünk volt csak olyan, amikor nem volt esélyünk még a pontszerzésre sem, az összes többi ellenfelünkkel szemben bennünk volt a jó eredmény. Ki kell emelnem, hogy mai is négyen sérüléssel léptek pályára, de mindent beleadtak, ezért gratulálok minden játékosunknak a győzelemhez.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS