Ma jött a hír, hogy szerdától újabb szigorításokat vezetnek be hazánkban is. A koronavírus járvány soha nem látott számokat produkál, amellett hogy vigyáznunk kell magunkra és egymásra is, szeretnénk, ha a közelgő adventi ünnepre is méltó módon tudnánk felkészülni. 

Kapcsolódó cikk
Kijárási és gyülekezési korlátozás jön szerdától – Orbán Viktor a következő szigorító intézkedéseket jelentette be
Kijárási és gyülekezési korlátozás jön szerdától – Orbán Viktor a következő szigorító intézkedéseket jelentette be
Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon videóüzenetben tette nyilvánossá a vélhetőleg szerda 0 órától bevezetésre kerülő szigorításokat. A miniszterelnök elmondta,...

Az akasztói Művelődési Ház igazgatóasszonya, Csehi Márti egy nagyszerű játékra invitálja a lakosokat facebook oldalán, mely szerint

ADVENTI ABLAKDÍSZÍTŐKET ÉS ABLAKVADÁSZOKAT KERESNEK AKASZTÓN!  

 
Ez a kezdeményezés Solymárról indult el évekkel ezelőtt, s mi egy kicsit átformázva a mostani helyzethez csatlakozunk – írta Márti a tájékoztatóban.
 

A játék lényege, hogy mint egy adventi naptár, december 1-től egészen Szentestéig, azaz december 24-ig AKASZTÓN, minden nap egy ablak ragyogjon fel a hónap napját jelző számmal, a község különböző pontjain! Így, közeledve Karácsony felé egyre több, gyönyörűen feldíszített ablak fog világítani településünkön! 

 
Ehhez a játékhoz hívják az akasztói lakosokat, akik egyrészt, mint ABLAKDÍSZÍTŐK, másrészt, mint a kivilágított ablakok felderítői (ABLAKVADÁSZOK) vehetnek részt!
 
Aki ablakdíszítőnek jelentkezik, kap egy számot privát üzenetben. Azt a számot kell elhelyeznie a díszítés mellett az ablakban, hogy az ügyes vadászok rátaláljanak!
Az ablakvadászok dolga minden nap megtalálni a SZÁMMAL világító ablakot, lefotózni, majd feltölteni a Művház Akasztói facebook oldalra!
 

A legtöbb számmal ellátott ablakot összegyűjtő vadász AJÁNDÉKCSOMAGOT kap! Sorsolnak az ablakdíszítők között is, a nyertes szintén AJÁNDÉKCSOMAGBAN részesül!

 

Jelentkezni lehet ablakdíszítőnek:

-Hirdetés-

 

Emailen: faluhazvezeto@kabel2.hu
Üzenetben: Művház Akasztói – Facebook oldal
Telefonon: 06 20 559 14 50 (Csehi Zoltánné igazgatónál)
Jelentkezni ablakdíszítésre:
-név;
-pontos cím;
-telefonszám megadásával lehetséges.
Jelentkezési feltételek:
-Az ablakokat mindenkinek egyénileg kell felszámoznia, kivilágítania, díszítenie.
-Örülnének, ha az ablak a saját számától kezdődően minden nap világítana 16 és 22 óra között.
A jelentkezés titkos, így lesz izgalmas a későbbi ablakvadászat!
Jelentkezési határidő: november 20.
JÁTÉKRA FEL!!