A karácsony közeledtével az emberek segítőkészsége még inkább előtérbe kerül, hiszen ilyenkor, aki csak tud, próbál valahogyan segíteni a rászorulókon. Így tett idén is a Kecskeméti Dirner-Siland Futsal Klub.

Négy családnak sikerült ezzel a kezdeményezéssel szebbé tenni az adventi időszakot Akasztón.

-Hirdetés-

A csapat elnöke Szilágyi András második otthonának tekinti Akasztót, így jött az ötlet tavaly, hogy rászoruló családokon próbál meg segíteni a településen.

A tavalyi nagyon szép kezdeményezést idén tovább folytatta a klubbal közösen András. December 21-én este éreztek meg Akasztóra, ahol Némethné Nagy Nóra jegyzőasszony várta őket. A jegyzőasszony segítségével látogatták meg a négy családot Akasztón, akiknek a csapat játékosai és szponzorai által összerakott szeretetcsomagokat és labdákat adtak át.

A csomagokat az együttes edzője Marosvölgyi Attila, a csapat egyik játékosa Márki Bence (aki az Akasztó FC futballistája nagypályán) és az együttes masszőre Kovács Veronika adta át.

Szilágyi András köszönetét fejezi ki a támogatóknak: Dirner Daru, Bogépfa KFT., Ifj. Kőszegi László Venyige étterem, és a focicipobolt.hu-nak az önzetlen segítségért.

Jövőre újra szeretnék ezt a szép kezdeményezést folytatni Akasztón.

MEGOSZTÁS