Nehéz évük volt a polgármestereknek: szembenéztek 2 covid-hullámmal, nehéz döntéseket hoztak a  közösségek érdekében. A beruházások nem álltak meg, a háttérben tehát sok munka folyt. Egy ilyen nehéz év után jogos a kérdés: Hogyan telik majd a karácsonya, Haszilló Ferencnek, Kecel polgármesterének.

-Hirdetés-

„Két kisgyermekünk van, egy 8 és egy 6 éves. Remélhetőleg ugyanolyan boldogan fog eltelni a karácsony, mint ahogyan eltelt a mikulás. Egy biztos: otthon leszünk, nem megyünk most vendégségbe. Ez azt jelenti, hogy nem látogatjuk a nagyszülőket sem, tehát óvatosak vagyunk, az ő egészségüket kiemelten a szemünk előtt tartjuk.

Máskor – nem koronavírusos helyzetben – egyébként mindig együtt szokott ünnepelni az egész család. Ilyenkor a feleségem süt, főz, mi meg segítünk neki. A karácsonyfát is mindig együtt díszítjük fel, ez is közös családi program, nagyon sokat jelent ez a gyerekeknek.

Hagyomány, hogy karácsonykor sem maradhat el a szentmisén való részvétel. A gyerekek végett ilyenkor nem az éjfélin, hanem a karácsonyi ünnepi szentmisén leszünk ott idén is. Tehát e nehéz év után így próbáljuk meg kipihenni magunkat, rendhagyó módon szűk körben” – tájékoztatta portálunkat a polgármester. 

MEGOSZTÁS