Bán Róbert Tázlár polgármesterének komoly döntéseket kellett meghoznia 2020-ban:  Sorra maradtak el a rendezvények a településen, emellett viszont folyamatosak voltak a beruházások. Egy ilyen embert próbáló év után kíváncsiak voltunk, hogyan is fog telni a karácsonya.

-Hirdetés-

„Bízom benne, hogy békében és nyugalomban fog telni. Nálunk is szokott lenni nagyobb családi összejövetel, amit mindig más családtagunk rendez. Ebben az évben ezt is átgondoltuk és idén szűk családi körben lesz az ünneplés.

A halászléhez és a töltött káposztához szoktunk ragaszkodni ilyenkor is és örömmel fogyasztjuk a családtagoknak erre az alkalomra elkészített konyha remekeit is. A halászlevet mindig az főzi, ahová megyünk vacsorázni. Ha hozzánk jönnek, akkor mi főzzük. 

Én ilyenkor a segítő szerepében vagyok, az előkészítő feladatokban veszek részt.

A gyermek-istentiszteletet is rendszeresen látogatjuk, de ezzel kapcsolatban elmondhatom, hogy nem tudom még, hogy lesz idén: Amikor nincsenek istentiszteletek, akkor az interneten és a rádióban szoktuk hallgatni, reméljük Karácsonykor lesz Istentisztelet, de amennyiben csak a katolikus templomban lesz még szentmise, akkor valószínűleg, hogy oda fogunk elmenni” – tájékoztatott Bán Róbert, Tázlár polgármestere. 

MEGOSZTÁS