Nem kell már messzire menni, ha valaki a lakása bebútorozását tervezi, hiszen idén tavasszal Nemesnádudvaron megnyílt a Délity Bútor Zrt. 1200m2-es bemutatóterme és bútoráruháza.
A Délity Bútor Zrt. 1984-ben egyszemélyes asztalosműhelyként induló vállalkozás volt. Délity József a cég megálmodója és vezetője nyilatkozott nekünk.

Hogyan emlékszik vissza a kezdetekre?

-Hirdetés-

A cég teljesen önerőből, egyszemélyes vállalkozásként indult a nyolcvanas évek közepén. Nemcsak a bútorokat, de a bútorkészítéshez használt összes gépet is saját kezűleg én terveztem és gyártottam. Elmondhatom ezért, hogy a gyártás minden mozzanatát és részfolyamatát saját magam sajátítottam el. 

Jelenleg világ viszonylatban is a legmodernebb technológiával, közel 100 ember alkalmazásával 12 000 m2 összterületű üzemcsarnokban készülnek a bútoraink.

Trend Bútorbolt Nemesnádudvar

Mi volt az elsődleges cél a Trend Bútoráruház megnyitásával?

Elsődleges célja az volt, hogy a környékbeliek számára minden igényt kielégítő bútorkínálatot biztosítsunk. Másodlagos célja pedig az volt, hogy az országszerte közel 200 viszonteladónk számára egy teljes termék kínálatot bemutató termet biztosítsunk.

Milyen kínálattal várja a vevőit a Trend Bútoráruház?

Termékeinket úgy alakították ki, hogy az előszobából indulva az egész ház berendezésére találjanak megoldást vásárlóink. Előszoba, hálószoba, nappali, gyermekbútorok mind megtalálhatóak nálunk. 

Elemes bútorainknak köszönhetően sokszor olyan helyiségek bebútorozására is van lehetőség a Trend Bútoráruház kínálatából, amiről azt gondolnánk, hogy csak egyedi bútorok készítésével lehetne berendezni.

Emellett fő profilunk még az irodabútorok gyártása.

Mi jelentett a legnagyobb kihívást a cég életében?

A multikkal nagyon nehéz volt felvenni a versenyt, de az élvonalban tudunk maradni azzal, hogy bútoraink tervezésekor mindig is a legújabb trendeket követve olyan termékeket tudtunk fejleszteni, amelyek bármelyik multinál vásárolt bútorokkal fel tudták venni a versenyt. 

Ma már elmondhatjuk magunkról, hogy minőségi bútorainkkal, kedvező árainkkal és a vevők pontos és gyors kiszolgálásával piacvezető szerepet vívtunk ki a magyarországi bútor gyártók között.

Trend Bútorbolt irodabútorok

Milyen határidővel tudják vállalni a bútorok gyártását?

Mivel a cég alapanyag és segédanyag raktárai több hónapra elegendő készlet befogadására alkalmasak, ezért nagyon rövid határidővel tudjuk leszállítani a bútorokat vásárlóink és viszonteladóink számára egyaránt.
A standard termékeink nagy része azonnal szállítható a bútoráruház raktárából. A készleten nem szereplő bútorokat lakossági megrendelés esetén három, az irodabútorokat tíz munkanapon belül szállítjuk. Egyedi gyártású termékeinket kiszállítását is két-három héten belül tudjuk vállalni.

Trend Bútorbolt látképe

Milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt még Trend Bútoráruház?

Érdemes minket felkeresni már a tervezési szakaszban is, hiszen kérésre házhoz megyünk, és a helyszínen mérjük fel a vásárlók igényeit. Szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink nagyon hasznos tanácsokkal és ötletekkel tudnak segíteni a bútorok terveinek kialakítása során is. 

Természetesen kedvező áron vállaljuk a bútorok kiszállítását, és igény szerint az összeszerelését is.

Milyen terveik vannak a jövőre nézve?

Szeretnénk mindenféle szempontból korszerűsíteni a szolgáltatásainkat, ezért fejlesztés alatt áll egy olyan alkalmazás létrehozása, amellyel a vásárlóink egy otthonról is elérhető, internetes felületen fognak tudni 3D látványterv segítségével kialakítani a lakásaik berendezéseit. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS