A megyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában hazai környezetben játszott a Kecel FC gárdája. A saras, mély talajú pályán a játéktérrel is meg kellett küzdeniük a labdarúgóknak.

A Kecel FC csapata a február 20-án lejátszott találkozón 1-1-es (0-0) döntetlent ért el a Kiskunfélegyházi HTK ellen: Gerner (Borka) – Vata, Horváth Á., Willy, Sendula P. (Patai G.), Sibalin, Patai B., Torma, Brindza, Csáki, Herczeg P.

-Hirdetés-

A mérkőzésen a kiskunfélegyháziak birtokolták többet a labdát és helyenként nagy mezőnyfölényben voltak. A vendégek távoli lövésekkel próbálkoztak, melyeket magabiztosan védett a hazai kapus Gerner Dániel.

A Kecel FC csapata

Az első félidőben a legnagyobb helyzet Torma Barnabás előtt adódott, de a keceliek csatára egy kontra támadás végén nem tudott a hálóba találni. A második játékrészben nagy mezőnyfölénnyel kezdtek a vendégek, de komolyabb gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. A szervezetten védekező keceli csapat nagyszerű kontratámadást vezetett a 63. percben, amikor a középen kilépő Sibalin Dániel a kapufát érintve lőtt óriási gól a bal felső sarokba (1-0). A vendégek egyenlítő találata a 80. percben esett egy védelmi hiba után, melynél több hazai játékos között Horváth Balázs tudta közelről a kapuba fejelni a labdát (1-1). A 90. percben egy szabálytalanság miatt a hazaiak kaptak szabadrúgást a saját kapujuk előterétől. A sípszó után nagy tumultus, lökdösődés történt, melyet követően a játékvezető kiállította a két csapatkapitányt, a hazaiak részéről Vata Zalánt, a vendégek csapatából pedig nagy Viktort. Az utolsó percekben még Sibalin Dániel előtt adódott gólszerzési lehetőség, de kicsit kisodródott helyzetből nem sokkal a jobb kapufa mellé lőtte a labdát. A helyzetek alapján a keceliek álltak közelebb a győzelemhez, de a mérkőzés képét tekintve igazságos döntetlen született.

Kis Péter

Kis Péter – Kecel FC edzője:

-Az egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapatom. Büszke vagyok a fiúkra a mai teljesítményükért. Sajnos két alkalommal is olyan esetben kellett cserélnem, amikor sérülés miatt voltam kénytelen változtatni. Igaz, hogy a kiskunfélegyháziaknál volt többet a labda, de néhány erőtlen kapura lövésen kívül nem tudtak komoly helyzetet kialakítani. Nekünk a gólunkon kívül volt még 3-4 nagy lehetőségünk az újabb találat megszerzésére. meg vagyok elégedve az elért eredménnyel és le a kalappal a csapat előtt. A gólunkról annyit, hogy Torma Barnabás minden dicséretet megérdemel, mert három ember között tudta megjátszani a labdát, ami után Sibalin Dániel szenzációs mozdulattal talált a hálóba.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS