Mint ismeretes, Bányai Gábor országgyűlési képviselő február 24-én a facebookon jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal és kórházban kezelik. Az képviselő családja közleményt adott ki az állapotával kapcsolatban:

„Kedves Barátaink, Ismeroőseink, Rokonaink!
Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is. Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztetoő gépre helyezték, altatásban tartják.

-Hirdetés-

Az Önök támogatásának, imáinak és az orvosok rendíthetetlen munkájának köszönhetoően az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz. Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk.

Ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt és legfőképpen imádkozzunk érte!

Köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap mint nap tesznek a betegekért.

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük az összes megkeresést, támogatást és imát!

Sok erőt Apa! Nagyon szeretünk!
Bányai Család”

A VIRA.HU szerkesztősége mielőbbi gyógyulást kíván Bányai Gábornak és sok erőt a családnak!