Tázláron húsvét vasárnap egy kis sétára, játékra, kölcsönös ajándékozásra buzdítják a családokat, gyermekeket. A felhívást az alábbiakban közöljük:  

2021. április 4-én húsvét vasárnap, délután 15 órától 18 óráig várjuk a gyermekes családokat, az előre kitett térképen található megjelölt házaknál. Ők a fészekrakók, akik arra vállalkoznak, hogy kidíszítik a kapujuk környékét, fészket készítenek benne apró ajándékokkal. Ez lehet használaton kívüli plüss játék, kézzel készített kisebb ajándékok, festett vagy csoki tojások, más édesség, nem romlandó sütemény. Ne essetek túlzásokba, csak apróságok legyenek.

A Parkban, a Tojásfánál  NYUSZIMAMA várja a gyerekeket fészkekkel, meglepetésekkel: „NYUSZIÖLELGETŐVEL”.
-Hirdetés-

A fészekrablók, vagyis a sétáló családok felkeresik a térképen megjelölt helyeket, és vesznek a meglepetésekből egyet-egyet (nincs haladási irány/sorrend). Viszont ugyan úgy, mint locsoláskor, a kicsiknek cserébe valamit a fészekben kell hagyniuk. Egy rajzot, ha már tud írni, akkor akár egy verset is, vagy bármi apróságot, amit ő szeretne cserébe adni.
Ez egy adok kapok játék.

Minden kisgyermeket szeretettel várunk a térképen tojással jelölt fészekrakó helyeken

A fészekrakók jutalma a készülődés, a készítés öröme és persze a cserébe kapott rajzok és versek.
A fészekrabló kicsiké szintén a várakozás, a fészkek megtalálásának és a fészekrablás során talált ajándékok öröme.

Mind a fészekrakóktól, mind a fészekrablóktól várjuk
a talált ajándékokról és a fészkekről a képeket.

Ez az ötlet szintén Solymárról származik, ők találták ki, és mi csatlakoztunk a játékhoz, egyedi ötleteinkkel kiegészítve.

Minden információ megtalálható a facebook oldalunkon, ahová majd a fényképeket is várjuk. 
Kérem szépen, hogy aki részt tud venni gyermekeivel ezen az eseményen jelezze nekem, mert tudnunk kellene, hogy körülbelül hány kisgyermekre számíthatunk. 

Tázlár már “ünneplőbe öltözve” várja a húsvétot!

Írta, képek: Mártáné Czékus Györgyi szervező 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS