Soltszentimrén évek óta hagyomány, hogy a februári iskolás farsangon a végzős diákok keringővel zárják a műsort. Idén sajnos a vírushelyzet miatt elmaradt, ezért gondoltak egyet a szülők és megszervezték a műsoros délutánt, mikor már engedélyezték a rendezvényeket. Esett ez 2021. június 5. napjára, mely tökéletes választás volt. Az idő is egész nap gyönyörűen sütött, kellemes meleg volt. A helyszínválasztás az iskolaudvarra esett, ahol kényelmesen elfértek a rokonok, ismerősök.

-Hirdetés-

Dezső Győző osztályfőnök köszöntötte a vendégeket, majd nyitotta meg a napot, mely után kezdetét vette a műsoros délután.

Először a Monti csárdást láthattuk, majd az Orosz táncot. 20 perces szünet után következett a nap fénypontja, a keringő. De még mielőtt elkezdték volna táncolni a fiatalok, a szülőknek kedveskedtek verssel, énekkel, majd egy szál virágot nyújtottak át nekik. Szem nem maradt szárazon.

A végzős osztály és a szülők nevében Benkovszkiné Kovács Judit virággal köszönte meg az SZMK-s anyukáknak: Janosicsné Baglyas Melindának és Szabó Józsefnének az elmúlt 8 év kitartó munkáját és a műsoros délután megszervezését, valamint lebonyolítását.

A délután folyamán a büfében: üdítővel, süteménnyel, szendvicsekkel kedveskedtek a szülők a vendégeknek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS