A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kezdeményezik a 26 éves gyanúsított letartóztatását.

Egy orgoványi férfi 2021. július 6-án kora délután azzal hívta fel a segélykérő központot, hogy a tanyaszomszédja valószínűleg elesett, és ennek következtében megsérült. A mentőszolgálat munkatársai az eszméletlen beteget kórházba szállították, ahol rövid időn belül kiderült, hogy a 40 éves férfinek életveszélyes sérülései vannak, amelyeket idegenkezűség okozhatott.

-Hirdetés-

A nyomozók a történtekkel kapcsolatban azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett információk alapján érdekes fordulatot vett az ügy: minden azt támasztotta alá, hogy a bejelentő bántalmazhatta a sértettet. Valószínűleg összevesztek, és a szóváltás során a fiatalabbik férfi többször fejbe vágta ismerősét, aki többek között orrcsonttörést szenvedett el, valamint koponyaűri vérzése keletkezett.

A Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai előállították az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetésével gyanúsítható orgoványi lakost. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók az esetet szakértők bevonásával vizsgálják.

Forrás, képek: police.hu
Kiemelt kép: illusztráció

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (4 db kép)
MEGOSZTÁS