Bemutatkozik Ugrainé Dr. Galántai Hilda, aki pünkösd óta igazgatási előadóként dolgozik a közös önkormányzatnál, míg augusztus 1-jétől jegyzői feladatokat lát el ugyanitt.

 

-Hirdetés-

Mesélnél egy kicsit magadról, tanulmányaidról? Korábban hol és mennyi ideig dolgoztál?

A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán tanultam művelődésszervezést és pedagógiát, időközben ugyanott elkezdtem a jogász szakot is. Amikor az első diplomámat megszereztem, akkor hazakerültem Soltvadkertre, majd körülbelül hat hónap után a keceli művelődési házban kezdtem el dolgozni művelődésszervező területen, mellette pedig Debrecenben folytattam a jogász képzést. Azonban ez így nehéznek bizonyult, ezért átjelentkeztem a kecskeméti közös jogász képzésre, majd ezt Szegeden fejeztem be. Kecelen valamivel több, mint egy évig dolgoztam művelődésszervezőként, majd a soltvadkerti művelődési házba kerültem, ahol igazgató voltam több, mint négy éven keresztül. Időközben megszereztem másoddiplomámat Szegeden, így váltottam egy teljesen más területre. Nem a közigazgatásban helyezkedtem el, hanem magánszférában lettem jogi előadó a kiskőrösi Regres-Car Kft.-nél.

Miért pont ezt a hivatást választottad?

Először a művelődésszervező hivatást választottam, mert nagyon érdekeltek a rendezvények, nagyon szerettem szervezni, ugyanakkor azt éreztem, hogy szeretnék még valami mást is tanulni. Igaz ott volt a pedagógia szak is, de ezzel vidéken nehéz elhelyezkedni, ezért belevágtam a jogász képzésbe, hiszen ehhez is humán beállítódottságra van szükség. Úgy gondolom, hogy a jövőre nézve több lehetőségem lesz ezzel a szakmával. Ugyanakkor a jegyzői munkakör most egy teljesen új kihívás számomra.

Honnan értesültél az állásról?

Idén tavasszal láttam meg a jegyzői álláshirdetést Tabdi-Kaskantyú Közös Önkormányzati Hivatalánál a Közszféra Állásportálján, utána érdeklődtem és jelentkeztem is az állásra.

Hogyan alakul az ügyfélfogadási idő? A lakosok milyen elérhetőségeken tudják felvenni veled a kapcsolatot?

Ugyanúgy, ahogyan az eddigi jegyzővel is, Filus Jánosné Julikával, aki most nyugdíjba megy.

Hétfőn és szerdán 8:00 és 16:00 óra között Tabdin, míg kedden és csütörtökön 8:00 – 16:00 óra között Kaskantyún, pénteken pedig felváltva, tehát egyik héten Kaskantyún, másik héten Tabdin találkozhatnak velem a lakosok.

Továbbá megkereshetnek e-mailben is a jegyzo@tabdi.hu, valamint a kaskantyujegyzo@t-online.hu elérhetőségeken, illetve telefonon: 06 78 310 246 (Tabdi) 06 78 546 200 (Kaskantyú).

Amiben tudom, segíteni fogom a településeken élőket. Bátran forduljanak hozzám segítségért!

 

MEGOSZTÁS