Árokba, majd fának csapódott egy motorkerékpár az 54-es főúton Nemesnádudvar és Sükösd között, egy fiatal nő vesztette életét a balesetben.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, az 54-es számú főúton Kecel felől Baja irányába közlekedett motorkerékpárral egy 40 éves férfi és 35 éves női utasa, amikor Nemesnádudvar közelében a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett és egy balra ívelő kanyarban, kisodródott, majd az út menti átokba hajtott, ahol egy fának is nekicsapódott. A baleset következtében az utas, egy 35 éves komlói nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A keceli sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett őt a mentőszolgálat munkatársai a bajai kórházba szállították. A hatóságok a főút érintett szakaszát lezárták, a járművek földúton tudták kikerülni a helyszínt. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS