2021. augusztus 28-án került megrendezésre a TOP 5.3.1-16-BK1-2017-00003. számú
„A helyi közösségek fejlesztése Soltvadkert térségében” című projekt támogatásával a Falukönyv Átadó és Elszármazottak Találkozója ünnepség Imrehegyen. Rendezvényük fő célja az volt, hogy a helyi és elszármazott lakosok egy nosztalgikus fotókiállítás keretében újra találkozhassanak egymással.

-Hirdetés-

A rendezvényt Imrehegy polgármestere Lavati Gabriella nyitotta meg, őt követően beszédet mondott Bányai Gábor választókörzeti országgyűlési képviselő, Fekete Szabolcs atya, Imrehegy plébánosa és Szőke Menyhértné nyugalmazott könyvtáros, aki a könyv helytörténeti tartalmát állította össze.

Az Imrehegyi Komédiások is felléptek

A rendezvény programjai között szerepelt az imrehegyi óvodások és kisiskolások műsora, valamint a helyiekből álló Imrehegyi Komédiások fellépése is. A műsorokat követően könyvtárukban látták vendégül az érdeklődőket egy 436 darabos fotókiállításra, amely a helyi és elszármazott lakosok képeiből jött létre. Ezen felül az érdeklődők megtekinthették a helyi kiállítóhelyeket és Értéktár kiállításkat is, valamint Béla Zoltán helyi borász finom borait kóstolhatták meg a borkedvelő látogatók. 

Írta és a képeket készítette: Molnár Ferenc könyvtáros 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)