A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában a Kecel FC gárdája hazai környezetben lépett pályára. Az együttes szeptember 26-án a Tiszakécskei LC II. csapatát látta vendégül.

A mérkőzésen a Kecel FC gárdája kétszer is vezetett, de előnyét nem tudta megtartani és 2-2-es (1-1) döntetlennel zárult a találkozó: Gerner – Lakatos-Lengyel (Patai B.), Willy, Doszpod (Patai G.), Torma, Sibalin, Brindza, Sendula J., Csáki, Herczeg, Kiss Sz. (Sendula P.).

-Hirdetés-

Az összecsapást a keceliek kezdték jobban és több veszélyes támadást is vezettek. A 8. percben Lakatos-Lengyel Márton egy szép támadás végén a kapufát találta el. A 10. percben a hazaiak szabadrúgáshoz jutottak, amit Kiss Szabolcs végzett el és lövése után a kapusról kipattanó labdát Sibalin Dániel helyezte a kapuba (1-0). Ezt követően nagy mezőnyfölénybe került a vendég gárda és távoli lövésekkel próbálkoztak. A 38. percben Gréczi Gábor lövése kipattant Gerner Dánielről és a kapu elé berobbanó Tóth Kristóf lőtte a hálóba a labdát (1-1). A második félidőben is fölényben játszott a Tiszakécske, miközben a hazai gyors kontratámadások állandó gólveszélyt jelentettek. Az 57. percben ismét megszerezte a vezetést a keceli együttes, amikor egy szögletet követően a középen egyedül hagyott Nna Nna Edouard Willy fejelte a labdát közelről a kapuba (2-1). A 66. percben egyenlítettek ismét a vendégek egy nagy védelmi hibából. Ekkor egy előreívelést követően három hazai védő között csúsztatta fejjel a hálóba a labdát Káli Tibor (2-2). A mérkőzésen Sibalin Dániel lábában volt a győztes hazai találat, de lövése pár centiméterrel elkerülte a kaput. A 91. percben egy felezővonalnál elkövetett kemény belépőt követően a keceli Nna Nna Edouard Willy megkapta a második sárga lapját is, ami után a kiállítás sorsára jutott.

Vata Zalán – Kecel FC edzője:

-A Tiszakécske egy olyan csapat a bajnokságban, amelyből nem nagyon lehet felkészülni, mert sok múlik azon, hogy az NB II-ben szereplő első gárdától hányan és milyen minőségi labdarúgók játszanak vissza. Ma láthattuk, hogy a kapus poszton is volt náluk változás és három mezőnyjátékost is kaptak az első csapattól, így egy nagyon jó játékerőt képviselő Tiszakécskét fogadhattunk. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés nagy részében fel tudtuk venni a versenyt az ellenfelünkkel és összességében tekintve mindenképpen rászolgáltunk az egy pontra. Jól működött az alap taktikánk, ami arra épült, hogy ne engedjünk nagy területeket az ellenfelünknek és gyors kontratámadásokkal legyünk veszélyesek a kapura. Több esetben is nagy bravúrral mentette meg csapatát a góltól a tiszakécskei kapus. Sajnos a két bekapott gólunk elkerülhető lett volna, de meg kell említenem, hogy a vendégek is kihagytak néhány nagy ziccert. A mérkőzés végén Nna Nna Edouard Willy a kiállítás sorsára jutott és kívülről sajnos úgy tűnt, hogy mindkét sárga lapját jogosan kapta. Legközelebb a Jánoshalma ellen lépünk pályára idegenben, ahova nem megyünk feltett kézzel és szeretnénk egy jó eredményt elérni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS