Mindössze három hónap és megkezdődik a 2022-es Férfi Kézilabda Európa Bajnokság, amit Magyarország Szlovákiával együtt közösen rendez. A magyarországi helyszínek között pedig Szeged is helyett kapott, így nem kell messzire utazni, hogy EB meccseket láthassunk.

A férfi kézi EB 2022 január 13-án kezdődik, majd két hét leforgása után január 30-án fejeződik be. Az EB-n 24 ország vesz részt, a meccseket pedig két ország öt városában rendezik meg. Szlovákiában Pozsony és Kassa, Magyarországon pedig Budapest mellett Debrecenben és Szegeden is rendeznek mérkőzéseket.

-Hirdetés-

A szegedi meccseknek a Pick Aréna biztosítja a helyszínt, ahol összesen 6 csoportmérkőzés kerül lejátszásra.

Ennek megfelelően Szegeden a teljes C csoport játszik majd, így ha a magyar válogatott nem is utazik Szegedre, de a francia, valamint a horvát válogatott meccsei is megtekinthetőek lesznek. Az említett két ország mellett pedig Szerbia és Ukrajna kapott még helyet a C csoportban.

A szegedi egyéni jegyárak mérkőzésenként 8900 forintba kerülnek, de különböző csomagokkal változtathat az összeg. Ilyen esetben például egy négyes csomag 6700 forintra bontja a jegyek egységárát. A jegyek az EHF hivatalos oldalán foglalhatóak.

Magyarország a B csoportban szerepel majd Portugáliával, valamint Izlanddal és Hollandiával. A magyar csoportmeccsek január 13-án, 16-án és 18-án kerülnek lejátszására a Budapesti Multifunkciós Stadionban.

Habár Szeged a csoportmérkőzések végeztével búcsúzik az Európa Bajnokságtól, de a legizgalmasabb meccsek továbbra is Magyarországon lesznek.

A középdöntők mellett, a helyezés mérkőzések, az elődöntők, a bronzmérkőzés, valamint a döntő is Budapesten játszódik, január 28 és 30 között.

Az a torna élőben követhető többek között, például az online sportfogadási oldalakon is. Az angol oldalakon élőben is közvetítenek egyes a meccseket, a bet365 bónusz pedig sportfogadásra opciókat is kínál.

Kiemelt kép: pixabay.com

MEGOSZTÁS