Nem kell egyedül csinálni.

Amikor egy saját vállalkozás vagy cég alapításának ötlete merül fel bennünk, akkor a megvalósítás, illetve a kivitelezés nagyon távolinak tűnhet. Érdemes először is átgondolni, hogy milyen társasági formát választunk, illetve azt sem árt eldönteni a cselekvés előtt, hogy a tényleges alapítás során kérünk-e segítséget.

-Hirdetés-

A Logosz cégcsoport ugyanis a székhelyszolgáltatás mellett egy cég indításakor is segítséget nyújthat számunkra. Ez azért fontos, mert több kérdés is felvetődik, hiszen a megfelelő cégnév kiválasztása nem csak marketing szempontjából lényeges, hanem a Cégbíróság miatt is. A társasági forma, a tagok száma szintén nem elhanyagolható, hiszen a tulajdoni hányadról is dönteni kell abban az esetben, ha több tag van.

Mivel a cégeknek és a vállalkozásoknak is elengedhetetlen, hogy székhellyel rendelkezzenek, különösen jó megoldás, ha ezeket együtt igényeljük a szolgáltatótól, mivel ennek a díja ebben a formában kedvezményes.

A cégcsoport az előbbiek mellett segít a legmegfelelőbb adózási forma megtalálásában is, ahogy a tevékenységi kör meghatározását sem egyedül kell megtennünk. Akárhogy döntünk, a kft., bt., zrt., de az egyéni cég és az egyéni vállalkozás kapcsán felmerülő kérdésekkel sem maradunk egyedül.

Kecskeméten is található egyébként Logosz iroda.
Miért jó a székhelyszolgáltatás?

Ahogy már írtuk, a székhely elengedhetetlen része a cégalapításnak, de ha nem rendelkezünk megfelelő ingatlannal, akkor nehéz megoldást találni erre. A székhelyszolgáltatás viszont az igénylő számára biztosítja az ezzel kapcsolatos kötelezettségek ellátását, kezdve a cégtáblától, a postai küldemények átvételén át, a hivatalos szervek előtti képviseletig. A cégcsoport által kínál lehetőség tehát a gazdasági és a jogi háttér biztosításával nyújt segítséget az ezt igénylőknek, így ha bizonytalanságok merülnek fel, érdemes élni vele.

Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS