A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában a Kecel FC gárdája hazai környezetben fogadta a Kiskunfélegyháza együttesét. Az október 24-én lejátszott találkozó alkalmával a hazaiak feledhető teljesítményt nyújtva szenvedtek nagy gólarányú vereséget.

A keceli gárda ezen a játéknapon 7-1 (0-5) arányban maradt alul ellenfelével szemben: Borka – Patai G., Willy, Sendula P., Patai B. (Sendula J.), Torma, Sibalin, Brindza, Liska (Hatvani), Csáki, Herczeg P.

-Hirdetés-

A találkozó első részében mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. A keceliek részéről Sibalin Dániel hagyott ki két nagy ziccert és Torma Barnabás került nagy helyzetbe, de nem tudták ezeket gólokra váltani. A kiskunfélegyháziak szinte a semmiből szerezték meg a vezetést a 28. percben, amikor egy kapura lövésbe ért bele Nagy Viktor és a rajta irányt változtatott labda a hálóba került (0-1). A 34. percben hasonló helyzetből szerzett ismét gólt Nagy Viktor szerencsésen beleérve egy kapura tartó lövésbe (0-2). Ezt követően szétesett a keceliek játéka, és a védekezésben elkövetett nagy hibákból újabb gólokat elérve már a félidőben 5-0-ra vezettek a kiskunfélegyháziak.

A szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, de a hazai támadásokban nem sok veszély volt. Az 59. percben Sendula Péter fejesével szépítettek a keceliek, de a 69. és a 90. percekben kapott újabb találatokkal (1-7) nagy gólarányú vereségbe szaladtak bele.

A mérkőzésen a játék minden elemében jobb teljesítményt nyújtó kiskunfélegyháziak megérdemelten nyertek ilyen nagy arányban is.

Vata Zalán – Kecel FC edzője:

-A mai mérkőzésre tartalékosan tudtunk kiállni, mert Doszpod Tamásra a kiállítása miatt nem számíthattam, és sérülten vállalta a játékot Sendula József, valamint Patai Balázs, illetve szintén sérült volt Lakatos-Lengyel Márton. Úgy gondolom, hogy az első bekapott gólig nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, és szerezhettünk volna vezetést. Sajnos a Kiskunfélegyháza két szerencsés góllal jutott előnyhöz, ami eldöntötte a találkozó sorsát. A csapat a kétgólos hátrány tudatában feladta a mérkőzést és akkor, már az történt a pályán, amit a kiskunfélegyháziak akartak. Az edzéshiány miatt a befejezéseknél és a védekezésünkben sem tudunk megfelelően koncentrálni, aminek kihagyott helyzetek, és olyan bekapott gólok a következményei, amelyek elkerülhetőek lennének.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)