2021. október 28-án újra üléseztek a keceli képviselők. A testület döntést hozott többek között járda- és játszótérépítésről, gyalogosátkelők kialakításáról, de napirendi pontok között volt a Csendes Ősz Idősek Otthona konyhájának gázbekötésének felújítása is.

Új gyalogosátkelők kialakításáról döntöttek a keceli önkormányzati képviselők. Az ülésen elhangzott, hogy a beruházás során a legnagyobb költséget az átkelők megvilágítása fogja jelenteni, mely árak továbbra is rendkívül magasak.

-Hirdetés-

A képviselők már korábban döntöttek arról, hogy a Vasút utcán (a piac előtt) és a Császártöltési utcán (a temető előtt) gyalogos átkelőket fognak létesíteni. A kialakításhoz szükséges engedélyezési tervek elkészültek.

Kapcsolódó cikk
Új gyalogátkelőhelyeket alakítanak ki Kecelen
Új gyalogátkelőhelyeket alakítanak ki Kecelen
Többek között új gyalogosátkelők kialakításáról is döntöttek a keceli önkormányzati képviselők 2021. október 28-án reggel. Az ülésen elhangzott, hogy a...

Haszilló Ferenc polgármester arról tájékoztatott a testületi ülésen, hogy folyamatosan fejlesztik az újonnan kialakított és átadott Szent László parkot:  hamarosan új játszótéri elemet (toronycsúszda) fognak ott elhelyezni.

A polgármester arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a Kisvárosi Programcsomag keretében pályázati forrás nyílik meg Kecel városa előtt. E program által nyújtott forrás segítségével a városvezetés korszerűsíteni kívánja a városban található közvilágítási lámpatesteket.

Haszilló Ferenc kifejtette: a programcsomag keretében a keceli lámpatestek közel 90 százalékát kicserélhetnék önerő bevonása nélkül, de a terv az, hogy az összes lámpatest ki legyen cserélve.

Kapcsolódó cikk
Képviselő-testületi ülés: fejlesztenék a keceli közvilágítást
Képviselő-testületi ülés: fejlesztenék a keceli közvilágítást
A Kisvárosi Programcsomag keretében pályázati forrás nyílik meg Kecel városa előtt. E program által nyújtott forrás segítségével a városvezetés korszerűsíteni...

Döntöttek a képviselők a Csendes Ősz Idősek Otthona konyhájának energiaellátásának az átalakításáról, bővítéséről is.

E döntés értelmében megszüntetik a meglévő 2 darab, kis teljesítményű és elavult gázbekötést. A fűtési szezon közelsége miatt a konyhaüzem melletti munkálatokat sürgősen el kell végezni, hangzott el a testületi ülésen. A hatékony energiaellátás biztosított lesz a jövőben, ugyanis a képviselők elfogadták a Modus-Vivendi Kft. tervezési és kivitelezési munkálatokról szóló árajánlatát.

MEGOSZTÁS