“Csaknem belefulladt egy nő a cigiszünetbe Bács-Kiskun megyében” – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán, a 2021. november 10-én tett bejegyzésében. Információk nem állnak rendelkezésre afelől, hogy pontosan hol, melyik településen történt a baleset. Viszont az első körben írt bejegyzésben még úgy adták hírül, hogy mindez Soltvadkerten történt, bár ezt azóta törölték, és módosították Bács-Kiskun megyére.

“Szünetet tartott munka közben az a 65 év körüli asszony, aki dohányzás közben véletlenül belecsúszott az üzem mellett levő dísztóba. Bár kollégái gyorsan a segítségére siettek, csak nehezen tudták kihúzni a vízből.
 
Tapasztalt mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján megvizsgálták az asszonyt, aki már nem lélegzett. A helyszínen levők (köztük a beteg fia is) rögtön megkezdték az újraélesztést az utasítások szerint, amit a perceken belül érkező mentőegységek emelt szinten folytattak. Az időben megkezdett mellkasi nyomások szerencsére hamar sikerre vezettek és bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházban az asszonyt.
 
Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!”
A történet azonban még itt nem ér véget. Az egyik megyei hírportál bejegyzéséhez olyan hozzászólás érkezett egy munkatársától (aki így első körben tudatta az információt), hogy a kiskunhalasi nő sajnos nem élte túl mindezt.
 

Forrás: Országos Mentőszolgálat facebook-oldal
Kiemelt kép: illusztráció

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.
MEGOSZTÁS