Mint arról korábban beszámoltunk, egy folyamatban lévő nyomozás során beszerzett információk alapján egy keceli ingatanban tartottak kutatást – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen – a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói – írja a police.hu

-Hirdetés-

Az ingatlan átvizsgálása során a rendőrök összesen 451 tő cannabis növényt és bruttó 1295 gramm szárított, zsákba csomagolt növényi törmeléket találtak. A kábítószert és a termesztéséhez szükséges eszközöket lefoglalták. 

Forrás: police.hu

A nyomozók a keceli ingatlan kizárólagos használóit – egy akkor 57 éves szentendrei férfit és egy 56 éves budapesti nőt – gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása miatt. F. Mihályt és B. Anikót őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás során a rendőrök a körülményeket megvizsgálva átminősítették a bűncselekményt jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelemre.

Forrás: police.hu

Továbbá az is kiderült, hogy a férfi az épület falát megbontotta és a méretlen fővezetékre csatlakozva vételezett fel hozzávetőleg 2 millió forint értékű áramot, így vele szemben lopás miatt is indult büntetőeljárás.

A rendőrök az ügy iratait vádemelés javaslatával küldték meg az illetékes járási ügyészségre.

 

Forrás: police.hu 

MEGOSZTÁS