Ha a férfiak gardróbját vennénk górcső alá, akkor egyre többeknél lehetnénk figyelmesek a sportzakóra. Nem véletlen, hiszen egyfajta átmenetet képez az elegáns öltönyök és a laza, sportos megjelenés között. Ez iránt nagy igény mutatkozik. De vajon mindig megállja a helyét az a fajta laza elegancia? Milyen események, alkalmak kapcsán bizonyul kevésnek a sportzakó? Hogyan kombináljuk a mindennapi ruhadarabokkal?

Az Elite Fashion sportzakó webshop oldalán több hasznos tippet is olvashatsz a sportzakó vásárlásról. A legtöbben azért választják a sportzakót, mert szeretnének elegánsan megjelenni, de ugyanakkor a kényelem és a komfortosság is lényeges szempont számukra. A titok talán ez utóbbiakban rejlik. Bár vannak olyan események, amikor a hagyományos öltöny az elvárt viselet, de munkahelyre, randevúra, online megbeszélések alkalmával a sportzakó tuti befutónak számít. Mivel a home office mind nagyobb teret hódít napjainkban, ezért számos alkalmat felvált az online tér. Ugyanakkor még mindig nem mindegy, hogy milyen öltözéket részesítesz előnyben a randevún, vagy hogyan indulsz bele az éjszakába.

-Hirdetés-

Az elegancia soha nem megy ki a divatból, viszont a hétköznapokban egy farmernadrággal, pólóval lazábbá varázsolhatod a megjelenést. A nyakig gombolt ing és a nyakkendő helyett a pólóval viselt sportzakó szintén stílusossá teheti külsődet. Persze sok múlik azon, hogy milyen eseményre vagy hivatalos, mennyire passzol személyiségedhez az elegancia efféle formája. Az inggel is viselhető sportzakó kapcsán érdemes viszont tudni, hogy az ing ujja 1.5 cm-nél hosszabban ne lógjon ki a zakó ujja alól.

A színek tekintetében a szürke árnyalatai, a kék remek választásnak bizonyulnak, és kiválóan kombinálhatóak, de a mályva sem elvetendő ötlet. A lényeg az, hogy jól érezd magad a választott darabban, és ne csak azért viseld, mert az aktuális trendek ezt követelik meg. Az igazán stílusos megjelenés mindig abban mutatkozik meg, ha személyiségedhez passzoló darabra esik a választás, és magabiztosnak is érzed magad a választott sportzakóban.

Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS