Újra Glorious Day keresztény könnyűzenei fesztivál volt Csengődön. A WAFT Alapítvány és a Csengődi Baptista Gyülekezet szervezésében immár 5. alkalommal került megrendezésre 2021. november 27-én szombaton 16 órától a csengődi művelődési házban.

A rendezvény célja, hogy felekezeti hovatartozástól függetlenül, gyülekezetek és közösségek együtt dicsérjék és imádják Istent, épüljenek a közösségi kapcsolatok, szülessenek közös látások, célok, és főként az evangélium érintse meg a szíveket.

-Hirdetés-

Az idei „Glorious Day” alapgondolata, illetve alcíme “Futótűz”.

„Az elmúlt években a covid okozta járvány, pillanatok alatt körbejárta és megváltoztatta az egész földet. Isten dicsőítésében és igei tanításban rejlő tisztító erőt kerestük, ami gyújtópontja lehet életünknek és futótűzként terjedhet környezetünkbe! Feladatunk visszakerülni a fény forrásához, hogy a tűz újra életre keljen bennünk, és megértsük Isten milyen feladatokra szeretne elhívni minket, és mi a terve velünk!”

Igei gondolatokat Marc Patton a Budapesti Fókusz Gyülekezet pásztora tolmácsolta.

Marc Patton

Az idei évben öt zenei formációval ismerkedhetett meg a közönség:

  • Eny’s Garden
  • Tibes X Weekta
  • Heléna
  • Azapeet
  • MPE Kalocsa Worship Team

A koncertek mellett több kísérő programmal is készültek a szervezők. A könyvtárban zajló gyermekprogramokat az Út a Reményhez Alapítvány és a Creation magazin Csapata szervezte. A Művelődési Ház előterében a szünetekben keresztyén kiadók, alapítványok kiadványait és programjait ismerhette meg a közönség. Többek között: Örömhír Alapítvány, Fire Media, God’s Cafe, Redeemed.

Az emeleti galériában pedig akusztikus koncert tette teljessé a programokat.

A rendezvény támogatói:

Magyar Falu Program, Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Tesco „Ön választ mi segítünk” program, Csengőd Önkormányzata, Csengődi Baptista Gyülekezet, Fire Media, Út a reményhez Alapítvány.

Facebook: facebook.com/gdcsengod/

YouTube: Glorious Day [Official]

Instagram: gloriousday_thearch

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS