FLORA 2021. fotópályázat
Nánai István fényképészmester emlékére

Kecel Város Önkormányzata 9. alkalommal hirdeti meg a FLORA Virágfesztiválhoz kötődő fotópályázatát, melyen lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet.

Idei témánk: „A Kárpát-medence virágai”

-Hirdetés-

Mivel a járványügyi intézkedések miatt az idei évben a FLORA Virágfesztivál elmarad, ezért – bár a nevét megtartjuk – nem hozzá kapcsolódó témát választottunk. Pályázatunkra beküldhetők a két elmaradt FLORA évben (2020-2021-ben) a Kárpát-medence területén készített virágfotók, melyek lehetnek virágokat megörökítő természetfotók vagy virágokról készült makrófotók is.

A beküldött alkotások optimális felbontása min. 1536×2048 ~ 3,1 MP.

Egy pályázó maximum 5 db színes, JPEG formátumú képet küldhet be e-mailben, a florakecel@gmail.com

A képeket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri által kiválasztott képek 2022. január 21-én (péntek) 17 órakor – a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségen – kerülnek kiállításra a Városi Könyvtár és Művelődési Házban, és eredményt is ez alkalommal hirdetünk. Azt követően a tárlat 2 héten keresztül, február 4-ig tekinthető meg.

A fotók beküldésének időszaka:

2021. december 3. – december 30.
Beküldési cím: florakecel@gmail.com

A képeket egyenként kérjük az e-mailhez csatolni, elnevezése a fotós nevét és a kép címét tartalmazza.

A jelentkezési lap letölthető ide kattintva. Fontos, hogy a jelentkezési lapon a fotók elnevezése egyezzen meg az e-mailhez csatolt fotók elnevezésével!

A jelentkezés beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Amennyiben 3 napon belül visszajelzés nem érkezik, kérjük, hívja az információs telefonszámot: 06-20/96-56-888.

A pályázó a nevezés beküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a fotók saját alkotásai, azok felett másik félnek semmiféle joga nem áll fenn. A pályázó továbbá tudomásul veszi, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában a képekkel kapcsolatban kifogás merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében őt terheli.

A nevezéssel együtt a pályázó hozzájárul, hogy a fotókat Kecel város a média megjelenések során, kiadványokban és kiállításokon a virágkiállítás népszerűsítése és a város bemutatása céljából bármikor felhasználhatja.

Szeretettel várjuk a pillanatokat!

Forrás: kecel.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS