A női táska rejtélye sokaknak adja fel a leckét, ami nem is csoda: minden darab egy külön világ. Végtelen tár, ahol csak a legszükségesebbeket férnek el – és még néhány apróság. Kisebb, nagyobb, kerekebb, szögletesebb – akárcsak Gombóc Artúr ízlése a csokoládék terén, a táskák világa is igen változatos. Ezt a kört szélesítik a hátizsákok, amik praktikus és kényelmes kialakításuk révén ma már nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is népszerűek, és természetesen éppen annyira részei a divat állandóan frissülő vérkeringésének, amennyire bármelyik másik női táska.

Kezeket a magasba! 
-Hirdetés-

Végtelen praktikussága révén a divattervezők adtak még egy esélyt ezeknek a daraboknak, jól tudván, hogy a legtöbb nő nem indul el otthonról táska nélkül. A retikül, a laptoptáska és egy másik táska az edzőcuccnak, esetleg az ebéd szállítására, a későbbi bevásárlásnak. Ki ne találkozott volna olyan helyzettel, hogy 2-3 táskával indult neki a napnak? Ez pedig éppen elég is volt ahhoz, hogy a női hátizsák a megérdemelt helyére kerüljön a gardróbokban.

Női Hátizsákok
Nem csak iskolásoknak, nem csak túrához

A városi hátizsák egy olyan táska, amit a hétköznapokban akár a munkába, de akár onnan egyenesen a délutáni programjainkra is magunkkal vihetjük. Csinos, de nem túl elegáns, laza, de nem túlságosan sportos. Nem kell több napnyi holminak helyet biztosítania, de például nem rossz, ha elfér benne a laptopunk. Könnyen felkapható, stílusos és kényelmes, amivel akár átbicajozhatunk a városon, és így sem fájdul meg a vállunk alatta. Stílus-, forma- és színvilágát tekintve nagyon változatos darabról van szó, aminél a divatosság nem megy a kényelem rovására. Ezek a városi női hátizsákok egyszerű, de nagyszerű darabok, amikben kényelmesen elférnek a hétköznapi holmik.

A hidegebb hónapokban a pufibb, felfújt külsejű táskák nagyon trendinek számítanak, ilyenkor a műbőrből készült darabok, de a műszőrmével kiegészített példányok is jobban viselhetőek. Célszerű olyan anyagot választani, ami vízlepergető hatású. Ennek akkor van különösen nagy jelentősége, ha például a városban kerékpározunk, sokat sétálunk. Nyáron népszerűbbek a tarka poliészter, textil táskák, amik könnyedebbek, a lengébb ruhákkal is jól hordhatóak. Minden évszakhoz illő, a stílusunknak is megfelelő táskákat találhatunk a https://answear.hu/k/noi/ruhazat oldalon.

Mindent bele!

Nem kell szépíteni, a táskák világában igenis számít a méret. Éppen ezért érdemes átgondolnunk, hogy a mi életmódunk mekkora táskát kíván meg, ami bár elsőre furcsán hangzik, de jobban belegondolva rögtön világossá válik, miről van szó. Ha rendszeresen edzésre járunk munka után, akkor helyet kell biztosítanunk a felszerelésnek, ha csak nem megoldható, hogy hazaugorjunk a holminkért. Amennyiben magunkkal visszük az ebédünket, az ételhordónak is fontos némi helyet szorítani, de éppígy a laptopnak, ha azt hurcoljuk magunkkal minden nap. Persze meglehet, hogy ezeket nem kell a hétköznapokon magunkkal vinnünk, akkor természetesen egy kisebb táska is bőven elég, amiben tényleg csak a legszükségesebbeket szállítjuk.

MEGOSZTÁS
Írta: vira