November 27-én 15 órától a központi parkban Ulakcsai Zoltán tiszteletes úr igei szolgálatával, és az általános iskola 4. és 8. osztályosainak műsorával, Mezeiné Kovács Melinda és családjának köszönhetően elkészült csodálatos adventi díszen meggyújtották az első gyertyát.
Mezeiné Kovács Melinda és családja

December 4-én 15 órától, a második adventi gyertyagyújtáson – az ügyes kezű mesterek által összeácsolt, felfestett Betlehem előtt – a 3. és 5. osztályosok műsorát láthatták, majd azt követően Mátyás Ferenc és a baptista gyülekezet szolgált énekkel és adventi üzenettel.

-Hirdetés-

December 11-én, szombaton szintén 15 órától, a harmadik adventi gyertyagyújtáson az elsős és a hetedik osztályosok műsora után, Mezei Ferenc katolikus plébános atya igei szolgálatát hallgathatták meg, s gyönyörködhettek a résztvevők a szorgos kezek által feldíszített parkban.

December 18-án, szombaton 15 órától a negyedik gyertyát László Lajos evangélikus lelkész úrral gyújtotta meg Bán Róbert polgármester úr, a 2. és a 6. osztályosok műsorát követően.
Ezek után az ifjúság figyelmét is lekötő szemléletes igehirdetésnek örülhettek a jelenlévők.

Hétről hétre hallhattak gitár kísérete mellett ifjúsági gyülekezeti énekeket is mindegyik gyertyagyújtáson.
Zárszóként megköszönte a szolgálatokat és mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánt Bán Róbert, Tázlár polgármestere.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS