Ki ne szeretné a finom ételeket? Mivel a karácsonyi időszakban mindenki jókat és nagyokat eszik, ezért keveseknek jut eszébe, hogy a szilveszter estét is az étkezés jegyében töltse. Azoknak a pároknak vagy kisebb baráti társaságoknak ajánlott a kikapcsolódás ezen formája, akik szeretnék nyugodtabb környezetben köszönteni az újévet.

Szilveszteri vacsora Budapesten

Fények, ízek, Budapest és szilveszter. Ezen szavak hallatán nagyrészt mindenkinek pozitív gondolatai támadnak, hiszen Európa egyik legszebb városa bár egész évben tündököl, ünnepi köntösét egy szilveszteri vacsora segítségével képes igazán elnyerni.

Mi a menü?
-Hirdetés-

A szilveszteri vacsora menü éppen annyira sokszínű, mint a budapesti program kavalkád, ami az ünnepelni vágyókat várja. Szilveszteri menü széles választéka vár mindenkit a gourmet fogásoktól kezdve egészen a szilveszteri ételek soráig, mint a lencse, vagy a töltött káposzta. Ilyenkor még a főváros legelegánsabb éttermei és pincészetei is megnyitják kapuikat a nagyközönség előtt.

Létszámtól függetlenül

Házastársak és/vagy párok, akik egy romantikus szilveszter estére vágynak, előszeretettel választják ezt a programlehetőséget. Ám kisebb társaságokat sem riaszt a szilveszteri gálavacsora gondolata, hiszen jellemzően élőzenés vacsora kíséretében kerülnek megrendezésre ezek az események, így a gasztronómiai élmények mellett kulturális hatások is érik őket.

A város mindenkié!

Budapest nemcsak év közben örvend népszerűségnek, hanem az év utolsó napján is számtalan turista, helyi erasmusos hallgató lepi el ilyenkor a főváros utcáit, közösségi tereit.

Az ilyen események lehetőséget biztosítanak az ismerkedésre, így amikor éjfélt üt az óra együtt mondhatjuk, hogy Happy New Year Budapest!
MEGOSZTÁS
Írta: vira