A közelmúltban ünnepelte 30. születésnapját a Tarr Kft., mely egy pár fős családi vállalkozásból mára több, mint 300 munkavállalót foglalkoztató szolgáltatóvá nőtte ki magát. Hogyan ítélte meg a vállalkozása szempontjából az évet az ügyvezető? Milyen fejlesztési terveket fogalmaznak meg a jövőt tekintve? A kérdéseinkre Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezetője válaszolt.

-Hirdetés-

Az elmúlt egy év is a koronavírus árnyékában telt. Hogyan ítéli meg 2021-et?

Cégünket is sújtotta a pandémiás helyzet, de minden erőfeszítést megtettünk, hogy a munkavállalóink egészségét megőrizzük, ezáltal működőképességünket fenntartsuk. Ehhez kapcsolódóan olyan szabályozásokat vetettünk be, mint például a home office. A Tarr Kft. „különleges” helyzetben volt, hiszen az online oktatás és munkavégzés nagyobb terhelést jelentett az általunk fenntartott vezetékes hálózatra is. A stratégiánknak és a tervezésünknek köszönhetően a rendszer jól teljesített.

2021-ben sem állt meg a növekedési folyamat a vállalkozásunk esetében, mivel ebben az évben is az volt a célunk, hogy egyrészt bővítsük a hálózatunkat, másrészt a meglévőt fejlesszük korszerű optikai technológiára. Rendkívül büszke vagyok a munkatársaimra, hiszen a kitartásuk, felkészültségük, elkötelezettségük bebizonyította ügyfeleinknek, hogy a nehéz időszakban is minőségi szolgáltatást nyújt a cégünk.

Említette a bővítést. Milyen fejlesztéseket valósítottak meg 2021-ben?

A Tarr Kft. a Dunántúlon, a Duna-Tisza közében 8 megyében, mintegy 350 településen van jelen. Működésünk tekintetében mindig is fontos sarokpont volt, hogy a megyeszékhelyektől egészen a legkisebb településekig elvigyük a távközlési hálózatunkat. Minden évben, így 2021-ben is igyekeztünk további településeket bevonni a szolgáltatási területünkbe: több tucat településsel gazdagodott a hálózatunk.

Emellett – a folyamatos fejlesztéseknek megfelelően – a hálózatunk egyre nagyobb része már optikai technológián alapul, ami nagyobb sávszélességet és stabilabb szolgáltatást tesz lehetővé.

A mobilszolgáltatás – ami a legfiatalabb üzletágunk – erősen felfelé ívelő tendenciát mutat, tehát folyamatosan emelkedik azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy megéri az átváltás a Tarrhoz. A többi szolgáltatás igénybevétele mellett nagy kedvezményekkel vehetik igénybe a mobilszolgáltatásunkat is. Úgy gondolom, hogy szép jövő előtt áll a mobil üzletág is.

A készülék értékesítésben is jó évet zártunk: sok ezer ügyfélnek sikerült kábeltévé szolgáltatásuk mellé nagyon kedvező áron televíziót is kínálnunk.

Milyen akciókat terveznek a jövőben?

Fontos megemlítenem, hogy nem csak televíziókat árulunk, hiszen tabletek, mobiltelefonok, vezetékes telefonok, mobilnet eszközök is kaphatók az ügyfélszolgálatainkon vagy éppen a webshopunkban. Stratégiánk, hogy olyan beszerzési csatornákat találjunk ebben a koronavírussal sújtott helyzetben, amivel folyamatosan tudjuk biztosítani a készülékeket, ráadásul kedvező áron. Így lépést tudunk tartani a konkurenciával. A jó árak, a kényelmi szolgáltatások, a gyors és rugalmas ügyintézés és az akciók mind alkalmasak arra, hogy megmutassuk: nálunk érdemes nem csak szolgáltatást, de az ezekhez kapcsolódó termékeket is megvásárolni.

Akciók folyamatosan vannak. Most jelenleg a készülék vásárláshoz kapcsolódóan akár 25.000 Ft kedvezményt, támogatást is kaphat, aki Prémium kombi csomagunkat választja.

MEGOSZTÁS