A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton 4 óra 5 perc körül Pirtó településen közlekedett egy kisteherautó. A sofőr az Új utcában egy – az út mellett elhagyott – kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki, miután elütötte, a gépkocsija alá szorult. A kiérkező rendőrök az úton egy ismeretlen autó lökhárítójának a darabjait és további anyagmaradványokat is megtalálták, így felmerült a gyanú, hogy egy másik gépkocsi üthette el korábban a férfit.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Az egyenruhások nem tévedtek, egy házzal távolabb megtalálták az elhagyott elemekhez tartozó járművet. Az ütközéskor az autó hűtőrendszere is megsérült és a kifolyó hűtőfolyadék nyoma is látszott a baleset helyszínétől, egészen a ház kapujáig. A házban felkeltették az ottlakó ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafele tarott az autójával, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele és beállt az udvarába, majd lefeküdt. A sofőrnél a helyszínen elvégzett alkoholteszt pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök vér- és vizeletvételre előállították. Az utca érintett szakaszát lezárták a helyszínelés idejére. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS