Március 27-én, vasárnap az Akasztó FC II. a Császártöltés együttesét fogadta. A vendégek már többször megtréfálták az Akasztót. Most is valami hasonlót szerettek volna elérni a Császártöltésiek. A hazaiak pedig szerették volna az újabb három pontot begyűjteni, hogy megtartsák vezető helyüket a bajnokságban.

A 2. percben egy nagy hazai helyzet maradt ki. Suhajda Gergely lőtt közelről a kapusba. Négy perccel később Lázár Zsolt egy csel után tiszta ziccerbe hozta magát. Azonban a vendégek beugró kapusa megint védeni tudott. A 8. percben Schuszter André adott be jobbról, majd a középen érkező Szarvas Péter lőtt centikkel mellé. A 14. percben szerezte meg a vezetést a hazai gárda. Suhajda Gergely egy cselt bemutatva lőtt nagy gólt 1-0. Öt perc múlva azonban kiegyenlítettek a vendégek. Újra Schuszter adott be jobbról, majd a középen érkező Wiedner Viktor lőtt közelről a hazai hálóba 1-1. Az első játékrész lefújása előtt szerezte meg újra a vezetést a hazai együttes. Podmaniczki beadását Juhász fejelte a jobb kapufára, a labda a lécről Suhajda Gergely elé került, aki egy cselt követően talált a vendég kapuba 2-1.

Lázár Zsolt első gólja
-Hirdetés-

A 62. percben Podmaniczki távoli lövése jött ki a vendég kapusról. A kipattanót közelről Lázár Zsolt lőtte a töltési hálóba 3-1. A 70. percben Suhajda Gergely indította a baloldalon elfutó Gubán Dánielt, aki remek passzal szolgálta ki a középen érkező Lázár Zsoltot. Az akasztói csatár közelről nem is hibázott 4-1. A vendégek nem adták fel. A 74. percben megszerezték második góljukat. Ehhez azonban kellett az is, hogy a hazaiak kapusa, és egyik védője nem értették meg egymást. Schuszter André lecsapott a labdára és közelről lőtt a hazai kapuba 4-2. A 78. percben egy beadást követően a menteni igyekvő vendég, Kovács Krisztián fejelt a saját kapujába 5-2.

Schuszter Andrét próbálja megállítani Fésüs Dávid

A találkozót végül a listavezető nyerte, még ha nem is a legjobb játékkal. A vendégek pedig nagyot küzdve, többször is szorossá tudták tenni a találkozót.

Akasztó FC II. – Császártöltés EFSK 5-2

Akasztó FC II.: Gombár, Gubán, Juhász (Szabó Sz.), Pecznyik, Fésüs T. (Varga J.), Vincze V. (Szabó A.), Lázár, Podmaniczki, Borsik, Fésüs D., Suhajda vezetőedző: Tóth János

Császártöltés EFSK: Ignácz, Kovács K. (Angeli), Kurucz, Huber, Májer, Vargacz, Barabás, Varga, Schuszter, Wiedner, Szarvas vezetőedző: Kiss László

A találkozón duplázó Suhajda Gergely nagy csatában a labdáért
Tóth János vezetőedző – Akasztó FC II.:

-Sajnos a mai mérkőzés nem olyan volt, mint amilyet megszoktunk a csapatunktól. Mert valahogyan nem azt játszottuk, amit szoktunk. Egy betömörülő ellenféllel játszottunk végig. Ennél azonban komolyabb hozzáállást kellett volna tanúsítaniuk a fiúknak. Ilyen gyengén még nem játszottunk ebben a szezonban. De a lényeg, hogy megvan a három pont. Nem egyforma minden meccs. Ilyennek is kell lenni. Szerencsére ez most jött ki, egy gyengébb csapat ellen. Gratulálok a Császártöltésnek, mert jól küzdöttek és szépen helyt álltak.

Kiss László vezetőedző – Császártöltés EFSK:

-Gratulálok az Akasztónak a győzelemhez. Azonban külön szeretnék gratulálni az én csapatomnak. Hozzáállásban és a sok hiányzónk ellenére is szépen küzdöttünk. Hét alapember hiányzott a csapatomból. Több játékosom is ötven év feletti volt. Ennek ellenére azonban elég jól tartottuk magunkat, amíg az erőnk bírta. Sajnálom, hogy a három kapusom közül egy sem volt itt, így egy mezőnyjátékost kellett beállítanom a kapuba. Még így is szorossá tudtuk tenni helyenként a mérkőzést. Sajnálom, de úgy gondolom, hogy nekünk nem az Akasztót kell megverni. Hiszen vannak velünk egy súlycsoportba lévő csapatok, akik ellen nagyobb esélyünk van és azok ellen kell szereznünk pontokat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS