Családi délutánra invitálta a szülőket és a gyermekeket Tázláron az iskola és az óvoda szülői munkaközössége.
Az április 9-én délután 13 órakor kezdődő rendezvényről Mezeiné Kovács Melinda SZMK elnök így mesélt hírportálunknak:

„Ezt a jellegű korzót ahol a lángos, a kolbász és a hurka sütés van a tázlári parkban, adventkor, a második gyertyagyújtásnál tarjuk hagyományosan. Ekkor van a sütivásár is, amikor tudunk gyűjteni a gyerekek számára, de ez tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt. Elmaradt sajnos a bálunk is ezért tartottunk egy farsangi forgatagot, ahol most is elég rossz időjárást fogtunk ki. Ez a rendezvényünk az elmaradt bált hivatott helyettesíteni, aminek az elnevezése csak a húsvét közelségére utal.

Mezeiné Kovács Melinda SZMK elnök és Zséka
-Hirdetés-

Mivel katolikus iskola vagyunk és sokan szeretik, ezért hívtuk meg Zsékát a Tázlári Művelődési Házba. Zséka zömében keresztény dalokat énekel, de világi és gyermekdalok is elhangzanak tőle.
Ide ma egy mixxel készült, ahol először a gyerekeket is bevonva gyermekdalokkal kezdte, majd a keresztényiekkel folytatta.

Idén a civil szervezeteket és az alapítványokat kértem meg, hogy támogassák az SZMK-t, hogy ne kelljen a gyerekek pénzéből megelőlegezni a költségeket, ahogy szoktuk. A segítségükkel az előadót és a légvárakat finanszíroztuk, illetve a szülők hozták össze a süteményeket, az önkormányzattól pedig az üdítőket és a hurka kolbászt kaptuk.

A repertoárból nem hiányozhatott a lángos sem

Az esős rossz időjárás miatt a tervezett kisállat simogatás elmaradt, de azért pár nyuszi és kiscsibe itt volt a gyerekek nagy örömére.
És ha már gyermeköröm, nem maradhatott ki az arcfestés és csillám tetkó, na meg a kézműves foglalkozás sem, ahol egy kicsit a húsvétra is készültek.”

A szervezők ez úton is szeretnék megköszönni mindenkinek az önzetlen segítségét.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS