A költészet napja alkalmából 2022. április 11-én versmondó ünnepet szervezett a kiskunhalasi Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda Lomb Utcai Tagintézménye, melyen a Kalocsa- Kecskeméti Főegyházmegye 9 óvodájából 33 kisgyermek vett részt.

Közülük a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézmény Tagóvodáját 3 nagycsoportos óvodás képviselte. Faddi Vanda, Kisa Hanna és Kisa Erik, akiket Radics Kármen óvodapedagógus készített fel.

-Hirdetés-

Az idei év mottója a „Madarak és virágok”, a tavaszvárás öröme volt. Mindhárman lelkesen készültek erre a napra egy-egy kedves kis versikével.

A rendezvényen megjelenteket Gyirán Péter káplán atya köszöntötte. A helyi óvodások imádságos, énekes, táncos műsorral kedveskedtek a vendégeknek. A versek meghallgatása után a gyerekek és kísérőik szeretetteljes vendéglátásban részesültek. A zsűri tagjai dicsérték és biztatták a gyermekeket.  

Minden résztvevő jutalomban részesült. A versmondók emléklapot, könyvjelzőt és az óvoda jelképévé vált lombos fa alakú nyakláncot kaptak a szervezőktől. Fő célul pedig a verselés és az irodalom megszerettetését tűzték ki az évek óta hagyománnyá vált versmondó ünnepség megszervezésével.

Ez úton is gratulálunk az óvodásainknak a versmondó ünnepségen nyújtott sikeres szereplésükért.

Írta, képek: Sendula Erika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS