Ha egy olyan játékosként olvasod ezeket a sorokat, aki imádja az online és hagyományos formában látogatható kaszinók világát, és mindeközben munkát is keresel, jó helyen jársz. Cikkünkben megtudhatsz minden a kaszinók világáról, ha karriert szeretnél építeni általuk, így ha valódi állást szeretnél szerezni egy kaszinóban. A legjobban fizető állások kérdése mellett természetesen megtudhatod azt is, hogy melyek azok a lehetőségek, amivel igazán sokat is kereshetsz ha egy olyan népszerű kaszinóban szeretnél például dolgozni mint a https://icecasino.com/hu.

-Hirdetés-

Alapesetben inkább azt hallhatjuk, hogy a kaszinó alkalmazottak nem sokat keresnek, de azért vannak olyan kaszinó állások is, amikre ez egyáltalán nem jellemző, és nem is a borravaló a fő bevételi forrásuk.

Ha például már azt vesszük alapul, hogy a kaszinó iparban nem csak konkrétan egy adott kaszinóban dolgozhatunk láthatjuk is, hogy többféle lehetőségünk is nyílhat arra, hogy jól fizető állásokat találjunk ebben a világban.

Kaszinó üzemeltetési igazgató

A legfelelősségteljesebb és legjobban fizető kaszinó “munka” természetesen az, ha mi magunk irányítjuk az egész komplexumot, így mi vagyunk a hely igazgatói. Általában egy csapatban több operatív igazgató dolgozik együtt a nagyobb profit és a biztonságos játékok biztosítása érdekében, így arra vonatkozóan, hogy milyen irányba induljunk el ha igazgatói pályára készülünk az adhat választ, hogy miben vagyunk erősek, és mit tanultunk az egyetemen.

Azon kívül pedig, hogy számítanod kell arra, hogy diploma nélkül nem tudsz pályázni egy ilyen munkára, arra is számolnod kell, hogy általában 8-10 éves tapasztalatra is szükséged van a kaszinóipar valamelyik állásában.

A műszakvezetők

A műszakvezetők, nevükhöz híven főként azzal foglalkoznak, hogy az adott kaszinó területén dolgozó személyzet az ő felügyelete alatt dolgozzon, és segítse őket probléma esetén, miközben irányítja is őket a munka világában. Ha pedig probléma merülne fel egy dolgozó és egy játékos között, ő lesz az aki megoldja a problémát, miközben üdvözli és szórakoztatja is a játékosokat a maximális élmények biztosítása érdekében.

Általánosságban arra kell számolnod, hogy a vezetés területén lesz szükséged tapasztalatra, ami 3 és 7 év között változhat attól függően, hogy mennyire összetett feladatkörről van szó. Ha pedig ezen az úton indulsz el havi 10-20 millió forint bevételre is számíthatsz.

Belső ellenőri munkák 

Ha egy kaszinóban belső ellenőri munkára jelentkezel, a fő feladatod a kaszinó műveletekből származó bevételek és adatok kezelése lesz, illetve fő profilod a problémamegoldásra épül majd. Fontos viszont megjegyezni, hogy amennyiben ezt a munkakört választod számolnod kell azzal is, hogy éjszaka vagy esetleg hétvégén is behívhatnak dolgozni.

Ehhez a munkakörhöz egyébként pénzügyi – számviteli diplomára lesz szükséged, de számos könyvvizsgáló is ezt a területet választja a jobb fizetés reményében. A belső ellenőrök a vezetőkhöz hasonlóan akár havi 10-20 millió forintot is kereshetnek.

Biztonsági menedzser

Ahogy a névből is gondolhatod, a biztonsági menedzserek lesznek azok akik a játékok és a kaszinók biztonságáról gondoskodnak, épp ezért a munkád ebben az esetben magába foglalná  a személyzet felügyeletét, a kaszinó biztonságát és természetesen az asztalok és berendezések védelmét is.

Ebben az esetben felsőfokú végzettséggel kell rendelkezned. Természetesen vannak olyan állások ahol megkövetelnek néminemű tapasztalatot is biztonsághoz köthető állásokban, de cserébe az alap fizetés 20 millió forinttól kezdődhet, miközben elérheti akár a havi 40 millió forintot is.

Slot menedzser

A slot műveletekhez köthető slot menedzser munkája alapvető egy kaszinóban, és azt mondhatjuk, hogy minden ami slothoz köthető az ő kezében összpontosul. Ő felel egyébként azért is, hogy a kaszinón átfolyó pénz tiszta legyen, és mind a játékosok mind a kaszinó oldaláról átlátható formában történjen minden egyes játékmenet.

Ha úgy döntenél, hogy slot menedzser szeretnél lenni egy érettségivel mindenképpen rendelkezned kell, valamint legalább 5 éves gyakorlattal is a vezetés területén. Átlagosan 30 – 40 millió forintot kereshet egy slot menedzser, attól függően, hogy mióta van az iparban, így ha ez a világ érdekel nagyszerű munkalehetőség lehet ez a pozíciói is.

Megéri kaszinóban dolgozni?

Ha tehát azt hallottad, hogy kaszinóban nem érdemes dolgozni, jó eséllyel nem az összes munkára vonatkozó információkat kaphattad meg. Amíg természetesen sima mezei dolgozóként nem sok bevételre számíthatsz ha egy kaszinóban szeretnél karriert építeni – legalábbis először nem sok bevételre számíthatsz, ha már egy érettségivel vagy épp egy diplomával rendelkezel lehetőségek sokasága nyílik meg előtted.

Attól függően, hogy milyen végzettséged van és milyen szakirányból, változhat hogy mi lehet számodra a legjobb munkalehetőség, de azért jó pár olyan állás elérhető manapság a kaszinók iparában ahol legalább 10 de akár 40 – 50 millió forint bevételre is szert tehetsz minden egyes hónapban.

Ehhez viszont szükséged lesz egyébként egy angol nyelvtudásra is, mert amíg a nemzetközi vizeken folyamatosan keresnek ilyen munkákra dolgozni vágyó embereket, addig Magyarországra ez nem igazán mondható el. Akármi is a terved, ha a kaszinózás örömeit egy karrier építéssel ötvöznéd érdemes átgondolni a lehetőségeket, mert nagyszerű munkákat találhatsz. 

 

Kiemelt kép: illusztráció (https://player.hu/) 

MEGOSZTÁS
Írta: vira