A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. augusztus 5-én hajnali 2 óra körül az 54-es főút 34-es kilométerénél, Bócsa külterületén, két jármű összeütközött. Az egyik – amelyet valószínűleg egy embercsempész vezetett, aki migránsokat szállított – szinte azonnal kigyulladt. A járművekben utazók közül tizennégyen megsérültek, ketten pedig bennégtek a roncsban, életüket vesztették.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A rendőrök Tázlár belterületén intézkedés alá akartak vonni egy Hyundai kisbuszt, amely azonban nem állt meg, hanem nagy sebességgel továbbhajtott. A sofőr az 54-es számú útkereszteződéséhez érve sem lassított, nem adott elsőbbséget a védett úton haladó Mercedesnek, ezért összeütköztek. A baleset következtében mindkét jármű az árokba borult és a Hyundai kigyulladt. Kiderült, hogy a Hyundai sofőrje egy grúz állampolgár, migránsokat szállított. Őt a helyszínen a rendőrök elfogták. A baleset következtében ketten meghaltak, illetve további 14 személy megsérült – nyilatkozta portálunknak Horváth Erika rendőrőrnagy, Bács-Kiss Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A főút érintett szakaszát a hatóságok teljes egészében lezárták. A baleset körülményeit a a rendőrség vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS