Írta: vira

Szent Imre feltételezett utolsó földi útját járják végig 2022.09.10-én Soltvadkert-Selymes-Soltszentimre útvonalon. A 33 km-es zarándokutat hagyományteremtő szándékkal indították el 2012-ben.  

Szent Imre herceg, aki a földi hazát a mennyeire cserélted fel,
tekints az égből édes hazánkra, és légy hathatós szószólónk Istennél,
hogy Mária országa a Magyarok Nagyasszonyának oltalma alatt új életre támadjon, és minden nép egy szívvel, egy lélekkel áldja Jézus Krisztust,
a világ Királyát, aki él és uralkodik mindörökkön-örökké.              Ámen.”

-Hirdetés-

Zarándoklatukat felajánlják fiataljainkért, valamint a magyarság összefogásáért, tisztulásáért, felemelkedéséért, értékeinek felismeréséért és hitben való megerősödéséért.

Gyülekezés 4:45-kor Soltvadkert-Selymesen a Selymes utca végén (53-as számú úton Soltvadkert felől érkezve, a vasutat elhagyva az első köves utca jobbra). A korai időpont miatt ajánlott lámpát vinni. Soltszentimrére a Csonka-toronyhoz várhatóan 16:30 óra körül érkeznek. A Szent Imre halálának időpontját mutató fényjelenség megtekintése után megemlékezéssel, majd szentmisével zárul a zarándoklat.

A rendezvényen kísérő fogatokat, járműveket is biztosítanak a szervezők, ha valaki nem bírná végig a gyaloglást.

A szervezők lehetőséget biztosítanak azok visszautaztatására, akik Selymesen hagyják a járművüket, továbbá a gépkocsik őrzéséről is gondoskodnak. Ezen igényüket az alábbi elérhetőségek egyikén jelezzék, a busz szervezése miatt. A zarándoklathoz menet közben is lehet csatlakozni. Ezzel kapcsolatban további részletek a http://szentimrezarandoklat.hu honlapon találhatók. 

Jelentkezés:
Villámlevél:
info@szentimrezarandoklat.hu
Telefon: 06 20 346 5553 

További információ:http://szentimrezarandoklat.hu

 

Közlemény
Kiemelt kép: VIRA.HU archív fotó 

MEGOSZTÁS