2022. szeptember 16-án pénteken, a zord időjárás ellenére sem tántorodtak el a játékosok. A hagyományos körmérkőzéseket már kora délután megkezdték, ahol az eső nehezítette a játékosok dolgát, de minden résztvevő kitartóan küzdött a siker reményében. Voltak csúszások, esések, de szerencsére senkinek sem esett komolyabb baja és sikerült a mérkőzéseket lebonyolítani. A barátias légkörben zajló torna csapattagjai több korosztályból, már-már több generációból álltak össze, hogy hódolhassanak  szenvedélyüknek.

-Hirdetés-

Ezt követően, a meghirdetett kertmozi átalakult házimozivá a rossz idő miatt. A Művelődési Ház nagytermében először egy egészestés mesét, majd a folytatásban akciófilmet vetítették. A Szülői Munkaközösség lelkes tagjainak köszönhetően folyamatos minibüfé üzemelt, ahol a vetítéshez lehetett különféle finomságokat kapni. A gyerekek és felnőttek számára egyaránt kedvező volt ez a kis családias, vidám hangulatú program.

Na de a focistákról sem feledkezzünk meg, hiszen 20 órától a nagysátorban, Janik László felajánlásából ünnepi vacsorára és eredményhirdetésre került sor, mely mulatsággal zárult. A péntek éjszaka, egészen hajnalig magával ragadta a táncoslábú focistákat.

Írta és a képeket készítette: Petz Odett 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (88 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira