A Kecel Ring adottságához tartozik, hogy a meleg száraz nyárias időben szinte aszfalt keménységű a pálya és poros, de locsolással a por kezelhető. A nagyobb gondot az esőzés okozza, amikor felázik a pálya és már nem tud elfolyni a víz, kialakul a dagonya.

-Hirdetés-

Habár a kijárt nyomvonalról letolják a karbantartók, a nagyobb kanyarokba kicsúszva igen csak marasztaló hatása van, nehezen, vagy sehogy sem lehet kijönni belőle.
Ezzel szembesültek a VI. Pintér Kupán elrajtolók október 2-án.

Sokan látogattak ki a Kecel Ringre ezen a hétvégén is

Tovább fejlesztették a pályát, a versenybírók kaptak egy-egy a nap elől is árnyékot tartó eső beállót.
Sajnos a lelátó megépítése késlekedik, folyamatos az egyeztetés Pintér Csabával, aki felvállalta szinte az egésznek a felújítását, a tervezéstől a kivitelezésig.

A megújult bírói poszt

„Még tavasszal belevágtunk, hogy itt egy-két hónap múlva új tető, lelátó lesz, de elcsúsztunk vele. Ezt, ha tudtam volna, hogy ilyen nehézkesen fog megvalósulni, az addig rajta levő tetőt nem szedtem volna szét. Így egész évben egy ponyvás pótkocsi szolgát irodaként. A folyamatos egyeztetések és megbeszélések után így év végére sikerült megegyezni, és elvileg nincs több akadálya, hogy elkészüljön.
A nyárra eső versenyeink jól sikerültek, sikeresnek mondhatjuk a kétnapos hétvégéinket is, ahol a szombat esti bulik is népszerűek voltak. Összességében jónak mondanám az idei évünket, és lezárásképp az idei Pintér Kupa bajnokságunkat, október 29-én szeretnénk tartani egy díjátadó gálát.”
– számolt be hírportálunknak az ebédidőben Tukacs Tamás.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (80 db kép)
MEGOSZTÁS