Idősek napja alkalmából tettek látogatást Brányáné Kökény Máriánál a Tabdi Napköziotthonos Óvoda és Mini Bölcsőde óvodásai és pedagógusai, akik fontosnak tartják az idősek iránti érzékenyítést. 

Mint azt bejegyzésükben írják: „Meglátogattuk Marika nénit, aki nagyon kedvesen fogadott minket, így amit csak tudtunk segítettünk a kerti munkákban. Összeszedtük a faleveleket, kigazoltunk, leszedtük a paprikát, paradicsomot, felszedtük a mogyorót és megetettük az állatokat.

-Hirdetés-

Gyerekkorban fontosnak tartjuk az idősek iránti érzékenyítést, így amikor csak alkalom adódik a segítségnyújtásra, beszélgetésekre, mi szeretettel veszünk részt benne” – olvasható az óvoda közösségi oldalán.  

Brányáné Kökény Mária ugyanitt köszönetet mondott a látogatásért és e nemes gesztusért: 

„Nagyon szépen köszönöm az óvodásoknak a munkát, nagyon ügyesek voltak, szorgalmasan dolgoztak. Mindenki talált magának valami tennivalót. Köszönöm az óvó néninek és az intézmény vezetőjének is, hogy elhozták a gyerekeket. Öröm volt nézni őket, ahogyan szorgoskodtak. Mindenkinek köszönöm és jó egészséget kívánok!”

Marika néni nassolnivalókkal is megköszönte a gyerekek segítségét

Az óvodások ma délelőtt az Idősek napja alkalmából szervezett önkormányzati rendezvényen is részt vettek a tabdi Faluházban, ahol táncos műsorukkal örvendeztették meg Tabdi idős lakosait. 

Köszönjük a fotókat a Tabdi Napköziotthonos Óvoda és Mini Bölcsőde munkatársainak. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS